Fotball

 • Få livetekst og highlights fra alle kampene!
 • Se kampene direkte!

Fotball

Blackburn - Manchester United
Hva vil du se?
Blackburn - Manchester United
 • Blackburn - Manchester United
 • Dundee FC - Rangers
I dag
februar 2017
ma
ti
on
to
fr
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
1
2
3
4
5
FA-cupen
Primera División
Serie A
Bundesliga
Ligue 1
Serie B
2. Bundesliga
Skotsk Premier League
Eredivisie
Superligaen
Jupiler Pro League
tipico Bundesliga
Raiffeisen Super League
Primeira Liga
Treningskamper
Tyrkia: Spor Toto Süper Lig
Hellas: Super League
Tsjekkia: Gambrinus Liga
Kroatia: MAXtv Prva Liga
Slovakia: Corgon Liga
Romania: Liga I
Segunda División
Albania: Kategoria Superiore
Andorra: Primera Divisió
Lega Pro A
Lega Pro B
Nederland: Jupiler League
Segunda División B, I
Segunda División B, II
Segunda División B, III
Segunda División B, IV
3. Liga
Regionalliga Nord
Regionalliga West
Bulgaria: A PFG
Serbia: Jelen SuperLiga
Kypros: Marfin Laiki League
Luxembourg: BGL Ligue
Makedonia: Prva Liga
Ekstraklasa
Aserbajdsjan: Premier League
Portugal: Segunda Liga
Israel: Ligat HaAl
Regionalliga Nordost
Regionalliga Südwest
Premier League U23, Divisjon Nord
Belgisk Eerste klasse B, periode 2
Skotsk Challenge Cup
Svenska Cupen, gr. 1
Svenska Cupen, gr. 2
Svenska Cupen, gr. 3
Svenska Cupen, gr. 4
Svenska Cupen, gr. 5
FA-cupen - 5. runde
Søndag 19. februar kl. 17.15
1. omgang
Ewood Park, Blackburn
Dommer: Martin Atkinson, West Yorkshire
0PS15306075
Kun høydepunkter:
 • Emnes finner Conway ute til venstre og kantspilleren kommer seg forbi Young før han slår inn. Romero kommer imidlertid ut og holder greit.
 • Lingard setter fart langs høyresiden før han legger på tvers mot Herrera. Spanjolen forsøker å avslutte fra 18 meter, men Blackburn-forsvaret får så vidt ryddet unna.
 • Manchester United har mye ballbesittelse nå, men foreløpig forsvarer Blackburn seg godt. Darmian får etter hvert slått inn fra venstre, men Lenihan stanger unna.
 • Brukbare tendenser fra hjemmelaget idet Feeney kommer rundt på kanten og slår inn mot Graham. Spissen får flikket videre, men der kommer Romero ut og holder ballen.
 • Conway gjør en god defensiv jobb idet han løper opp Rashford, vinner tilbake ballen og til slutt skaffer et frispark for vertene.
 • Manchester United tar som ventet tak de første minuttene og holder ballen i laget. Blackburn ligger inne på egen halvdel med samtlige spillere mens gjestene triller.
 • God stemning på Ewood Park innledningsvis, til tross for at det ikke er fullsatt på hjemmebanen til Premier League-mesterne fra 1995.
 • Bortelaget tar avspark og kampen er i gang!
 • Lagene står klare i spillertunnelen og skal straks entre det regntunge gressteppet på Ewood Park. Avspark er like rundt hjørnet!
 • Sist gang lagene møttes på Ewood Park var i Premier League i 2011/2012-sesongen. Da vant Manchester United 2-0 etter to sene scoringer av Antonio Valencia og Ashley Young. I det motsatte oppgjøret på Old Trafford sjokkerte imidlertid Blackburn da de vant 3-2 på nyttårsaften 2011. Blackburn rykket likevel ned fra Premier League den sesongen.
 • Blackburn gjør fire endringer fra laget som tapte 2-1 borte mot Sheffield Wednesday i midtuken. Viktig for hjemmelaget er det spesielt at Emnes er tilbake på topp. Manchester United stiller med et sterkt mannskap i ettermiddag, men Mourinho har satt superdoen Pogba og Ibrahimovic på benken fra start. Det er imidlertid mye fart i Manchester United-laget i dag, med Lingard, Rashford og Martial fremme.
 • Blackburn må klare seg uten Hope Akpan og Elliott Bennett, som begge er ute med karantene. Ettersom en spiller kun kan spille for én klubb i FA-cupen pr. sesong er heller ikke Lucas Joao tilgjengelig siden han spilte 18 minutter for Sheffield Wednesday i FA-cupens 3. runde tidligere denne sesongen. Tommy Hoban, Sam Gallagher og Corry Evans er ute med skader. Hos gjestene er Henrikh Mkhitaryan, Wayne Rooney og Michael Carrick usikre, mens Phil Jones ventes å være klar igjen.
 • Martin Atkinson skal dømme dette oppgjøret. 45-åringen har med seg Harry Lennard og Steve Child langs sidelinjene, mens Stephen Martin er fjerdedommer.
 • Manchester United har hatt en nokså komfortabel vei til 5. runde. To 4-0-seire over henholdsvis Reading og Wigan på hjemmebane sørget for at klubben med 12. FA-cuptitler er med videre for å forsvare fjorårstittelen. Ingen klubber har flere FA-cuptitler enn Manchester United, og med seier i ettermiddag vil de ta et nytt steg mot Wembley.
 • Blackburn sliter til daglig tungt i bunnen av Championship og ligger i øyeblikket nest sist med 29 poeng etter 31 kamper på det nest høyeste nivået i England. I FA-cupen har det imidlertid gått langt bedre. I 3. runde slo de ut Championship-rival Queens Park Rangers med 2-1 på bortebane. I forrige runde slo de Blackpool 2-0 hjemme, og dermed er Henning Berg og Morten Gamst Pedersens tidligere klubb klar for 5. runde, eller åttedelsfinale om man vil, av årets FA-cup.
 • God ettermiddag og velkommen til livedekning av kampen mellom Blackburn og Manchester United i FA-cupens 5. runde fra Ewood Park!
BLBMUN
Blackburn
4-4-2
Man. United
4-2-3-1

FA-cupen

KP
21Man. United26
24Blackburn26