Terror på London bridge

 • Politiet bekrefter at det er skjedd et terrorangrep på London Bridge og i Borough Market.
 • Syv personer er drept og minst 48 er skadd
 • Først kjørte gjerningspersonene ned fotgjengere på London Bridge. Så angrep de forbipasserende med kniver og macheter. Tre antatte gjerningsmenn er skutt og drept av politiet
  • Profilbilde
   TV2.nofor 5 år siden
   Del

   Det danske utenriksdepartementet bekrefter tirsdag kveld at en danske er blant de skadde etter terrorangrepet i London lørdag kveld. Det er snakk om en danske med dobbelt statsborgerskap, bosatt utenfor Danmark.

  • Profilbilde
   TV2.nofor 5 år siden
   Del

   Britiske myndigheter opplyser tirsdag ettermiddag at 32 personer fortsatt er innlagt på sykehus etter terrorangrepet i London. 15 personer er fortsatt kritisk skadd.

  • Profilbilde
   TV2.nofor 5 år siden
   Del

   Politiet i London har offentliggjort navnet på den tredje London-terroristen: marokansk-italienske Youssef Zaghba.

  • Profilbilde
   TV2.nofor 5 år siden
   Del

   Politiet i London fortsetter jakten på flere terrorister. Natt til tirsdag tok de seg inn på en adresse i bydelen Ilford. Adressen undersøkes, men ingen er pågrepet, opplyser politiet i en pressemelding.

   news.met.police.uk

  • Profilbilde
   Metropolitan Policefor 5 år sidentwitter
   Del
  • Profilbilde
   TV2.nofor 5 år siden
   Del

   Alle de som ble arrestert søndag i forbindelse med terrorangrepet er løslatt uten at det er tatt ut siktelser, melder britiske medier.

  • Profilbilde
   TV2.nofor 5 år siden
   Del

   Ifølge Sky News jobber politiet i London med å undersøke gjenstander funnet i bilen til terroristene. De skal blant annet ha funnet noe som minner om molotovcoctails. En molotovcoctail er en flaske fylt med brennbar væske, ofte bensin, med en fille stappet ned i flskehalsen som en lunte, rett og slett en brannbombe.

  • Profilbilde
   TV2.nofor 5 år siden
   Del

   Politiets fellesforbund ber igjen om generell bevæpning av politiet i lys av terroren i London.

   – Vi bør få en generell bevæpning av norsk politi. Definitivt. Nå har vi dessverre sett noen hendelser med tragisk utfall der man ser at responstiden utgjør forskjellen på liv og død, sier Sigve Bolstad, leder i Politiets fellesforbund.

   Britisk politi får ros for å ha reagert raskt da terroren rammet igjen lørdag kveld. Fra alarmen gikk til de tre antatte gjerningsmennene var skutt og drept av politiet, tok det kun åtte minutter.

   – Det beviser at du må ha kjapp responstid for å minimere utfallet, sier Bolstad.

   Les mer om saken her

  • Profilbilde
   TV2.nofor 5 år siden
   Del

   Mandag er enda et offer etter London-terroren lørdag kveld identifisert. James McMullan (32) er fra Hackney øst i London og var ute på byen lørdag kveld. Siden har ingen sett ham. McMullan er ikke offisielt bekreftet omkommet, men søsteren hans Melanie McMullan sa i en offenltig uttalelse mandag at hans bankkort ble funnet på en av kroppen på stedet. Foto: Privat

  • Profilbilde
   TV2.nofor 5 år siden
   Del

   TERRORISTER: Khuram Shazad Butt og Rachid Redouane er idetifisert som to av terroristene bak London-angrepet lørdag. Foto: Politiet

  TIPS OSS!

  Tips oss på 02255 eller klikk her for å sende inn ditt tips.

  Antall visninger