Champions League-finalen

 • Tottenham -Liverpool
 • TV 2 lørdag fra kl. 19.10
 • Her holder du deg oppdatert
 1. Del
  På grunn av dårlig kvalitet på signalet fra Liverpool ble overføringen kansellert av leverandøren. Vi beklager dette.
 1. Del

 2. Del

 3. Del

 4. Del
 5. Del

  Liverpool-troppen er tilbake i hjembyen med det gjeve Champions League-trofeet. Senere søndag skal det vises frem i en egen parade.

 6. Del
 7. Del
 8. Del
 9. Del

 10. Del

  Ellevill jubel hos Liverpool.

 11. Del

  Tottenham-spillerne fortvilte naturlig nok etter kampen.

 12. Del
 13. Del

  En kvinne løp inn på banen under kampen, men ble tatt hånd om til slutt. Kampen fortsatte etter et kort opphold.

 14. Del
 15. Del
 16. Del

  Bjørndalen tror Klopp vinner.

  Ole Einar Bjørndalen, som selv er Liverpool-fan og tidligere denne sesongen besøkte Jürgen Klopp på Liverpools treningsfelt Melwood i regi av TV 2, er spent på lørdagens finale.

  Skiskytterkongen har vært litt i kontakt med Klopp også etter møtet, som han beskriver som et veldig hyggelig møte. (Husk at du kan se hele møtet på TV 2 Sumo).

  – Vi snakket veldig mye om idrett. Han var jo veldig nysgjerrig på skiskyting, selv om han hadde gode kunnskaper om det. Vi pratet som om vi hadde kjent hverandre lenge, Vi har hatt litt kontakt i etterkant, men ikke så mye. Jeg ønsker ikke å forstyrre ham oppi det som han er oppi nå, sier Bjørndalen på telefon til TV 2 lørdag.

  Han forteller også at han lot seg imponere av måten de røde jobbet på i hverdagen, og at selv han som er verdenskjent for sin metodiske tilnæring til idretten sin, ble overrasket over grundigheten.

  – De er så seriøse. Det er et rått opplegg, rundt alt fra treninger til kosthold. Det var veldig interessant å se. Det er mange som har snakket om hvordan fotballspillere trener, men dette ble jeg imponert av. Det er jo tysk grundighet i bunn, og samtidig så har han den lekenheten som ikke er så tysk opplegg. Det er kreativt, og han skaper ting. Han har veldig mange gode egenskaper, sier Bjørndalen.

  Selv skal han se lørdagens kamp på TV, og han tror Klopp nå klarer å stanse sin rekke av tapte finaler. De siste seks tyskeren har ledet sine lag - etter dobbelttriumfen med Borussia Dortmund i 2012 - har endt med tap, men nå mener Bjørndalen at det er duket for seier igjen. Han tror imidlertid at Klopp har latt seg påvirke av rekken.

  – Alle blir påvirket, på det er på grunn av at de som er rundt ham påvirker ham til å tenke mye på det. Det er klart at han blir påvikret av det når han får det spørsmålet hele tiden. Det kan være en begrensing, men jeg håper han løser det i kveld. Det er ikke bra, men det er sånn toppidrett er. Det å komme til finalen er vanskelig i seg selv. Han ønsker å vinne, og nå tipper jeg at han gjør det, sier Bjørndalen.

  Se hele "Klopp møter Bjørndalen" på TV 2 Sumo!

 17. twitterDel
 18. Del
  Erik Thorstvedt legger turen innom podkasten The Spurs Show i formiddagstimene i den spanske hovedstaden lørdag. I underkant av 200 supportere av Tottenham er samlet på Café Berlin i Madrid sentrum, der Thorstvedt er invitert for å fortelle om sin tid i den engelske klubben. Det blir også tid til å reflektere over dagens situasjon. 
   
  – For 20 år siden ville man aldri sett en manager gråte. Det ville vært sett på som en svakhet. Men han knytter unike bånd med spillerne, og det gjør laget til en enormt sterkt enhet. Vi er heldige som har Pochettino, sier han til enorm juvel fra salen. 
   
  Thorstvedt forteller også gamle røverhistorier fra egen karriere, og er på ingen som helst måte glemt blant de liljehvites supportere. Det kommer spesielt til syne når det blir tid for bildetaking underveis i sekvensen. 
   
  Populært selfie-objekt
  Noen skyver sønnen foran seg, og forklarer at ynsgtemann allerede har tatt bilde med Clemence og Jennings. Nå er Spurs-keepersamlingen så å si komplett. 
   
  En annen tok bilde for første gang med Erik da han selv var åtte, mens flere av supporterne tar opp at de ikke kan glemme FA-cupfinalen i 1991. 
   
  – Jeg har sett den tusen ganger. Jeg blir aldri lei, sier en. 
   
  TV 2s ekspert er åpenbart populær blant de oppmøtte, og frasen «the best keeper we’ve ever had» kan høres gjentatte ganger. 
   
  Det mest populære er kanskje når han forteller om historien fra cupfinalen i 1991, da prinsesse Diana fortalte ham om sitt trange skjørt på vei ut på Wembey, men det blir også jubel i salen når Thorstvedt forteller at han har videreformidlet kjærligheten for Spurs til sine sønner. 

  FREMDELES STOR: Erik Thorstvedt var populær blant Tottenham-fansen på 80- og 80-tallet, og er det fremdeles. Foto: Helge Kalleklev/TV 2 

 19. Del
 20. Del
Antall visninger