Deadline day 2020

 • Følg Deadline Day
 • Alle store overganger LIVE her
 • Vi starter TV-sendingen kl. 19.00

Deadline day 2020

DIREKTE: Sportsstrømmen
 1. Del

  Solskjær takker supporterne

  I en pressemelding fra Manchester United fredag takker Ole Gunnar Solskjær supporterne.
  – Jeg vil takke supporterne for deres fantastiske støtte så langt denne sesongen. Vi ser frem til å ønske dem velkommen tilbake til Old Trafford så snart det er trygt, sier Manchester United-manageren.
 2. Del

  Pål André Helland blir i Rosenborg

  Etter lengre tids spekulasjoner har Helland bestemt seg for å bli på Lerkendal. Han har signert en kontrakt ut 2022. Vingen har tidligere vært koblet til IFK Norrkøping, men RBK ville ikke la ham dra. - Jeg er selvsagt fornøyd. Hvem hadde trodd dette i november? Men RBK er en veldig fin plass for meg å være, sier Helland til Adressa.
 3. Del
  FCK selger stjernespiss
  Pieros Sotiriou selges fra FC København til FC Astana. Det melder Ekstra Bladet. 
  Den kypriotiske spissen har vært en nøkkelspiller for Ståle Solbakken de siste sesongene. Ifølge danske medier skal overgangssummen være på nærmere 50 millioner kroner.
  På torsdag skal FCK spille mot Celtic i Europa League.
 4. Del

  Medier: Barcelona kjøper fri dansk angrepsspiller

  Den danske fotballprofilen Martin Braithwaite hevdes å være på vei til Barcelona. Den katalanske storklubben vil angivelig utløse hans utkjøpsklausul.

  Det melder flere spanske medier samt den danske storavisen BT. Overgangen kan angivelig bli klar allerede tirsdag eller onsdag.

  28 år gamle Braithwaite skal være i forhandlinger om en kontrakt som strekker seg fram til sommeren 2025.

  Angrepsspilleren spiller i øyeblikket for Barcelonas La Liga-rival Leganes. Ifølge den katalanske avisen Sport skal han ha en utkjøpsklausul pålydende 18 millioner euro, tilsvarende rundt 180 millioner norske kroner.

  Barcelonas nye trener Quique Setien skal uttrykt et klart ønske om å hente Braithwaite, ifølge Sport.

  Det spanske overgangsvinduet er i utgangspunktet stengt, men en særspansk regel åpner for at Barcelona kan hente inn en erstatter for langtidsskadde Ousmane Dembele.

  Franskmannen er først ventet tilbake på banen neste sesong.

  Martin Braithwaite har spilt for Leganes siden i januar i fjor. 13 mål og åtte målgivende pasninger på 48 kamper er fasiten. Tidligere denne sesongen score han mot både Barcelona og Real Madrid.

  28-åringens agent Hasan Cetinkaya er samme mann som bidro til at Frenkie de Jong gikk fra Ajax til nettopp Barcelona i fjor sommer. Både BT og den spanske avisen Mundo Deportivo skriver at Cetinkaya den siste tiden har forhandlet med Barcelona om en overgang for Braithwaite.

  (©NTB)

 5. Del

  Haugesund vil hente norsk keeper

  KFUM-keeper Knut-Andrè Skjærstein er ettertraktet. Tidligere i vinter viste 24-åringen seg fram for Eliteserie-laget Aalesund, men nå tyder mye på at han kan ende opp i Haugesund. Etter det TV 2 forstår er klubbene i dialog og skal være nær ved å bli enig om detaljene rundt en overgang for keeperen.
 6. Del
  Ifølge Adresseavisen er Alexander Søderlund på vei til den svenske klubben Häcken. I januar var angrepsspilleren ryktet til Tyrkia, men etter at det europeiske overgangsvinduet stengte har det vært stille rundt 32-åringen. Nå ser det likevel ut som om at det kan gå mot en overgang for den tidligere landslagsspilleren.
 7. Del

  Stjernespiller til Chelsea

  Ifølge den nederlandske avisen Telegraaf er Chelsea og Ajax enige om en overgangssum på 45 millioner Euro (455 millioner kroner) for angrepsspilleren Hakim Ziyech (26). Siden debuten i september 2016 har Ziyech vært involvert i 89 mål i den nederlandske toppdivisjonen (38 mål og 51 målgivende pasninger) ifølge Opta.
 8. Del

  Ciljan-retur?

  Rosenborg er i samtaler med Hertha Berlin om en overgang for Per Ciljan Skjelbred, ifølge Adresseavisen.

  Dermed kan 32-åringen være på vei tilbake til klubben hvor eventyret startet for 16 år siden. Ifølge Adresseavisen har Skjelbred vært i samtaler med Rosenborg flere ganger siden jul.

  – Jeg ønsker at Rosenborg skal vise at de vil ha meg, og komme med et tilbud som vi kan snakke om, har Tyskland-proffen tidligere sagt til lokalavisen.

  Skjelbred kan først bli spilleklar for Rosenborg fra 1. august. Da åpner overgangsvinduet på ny.

  32-åringen fra Lade i Trondheim startet karrieren i Rosenborg som 16-åring i 2004. Han ble raskt en publikumsyndling med sitt store overblikk. Han spilte i mesterligaen året etter. Beinbruddet etter den stygge taklingen av en Olympiakos-spiller satte ham derimot tilbake for en tid. Han fikk med seg 239 kamper og tre seriegull for RBK.

  Så startet profftilværelsen i tysk Bundesliga, der Hamburg var første stopp i 2011. I 2013 gikk han videre til Hertha Berlin.

  Skjelbred har dessuten vært kaptein på det norske landslaget og stoppet på 43 landskamper.

 9. Del
  Strømsgodset henter midtstopper
  Niklas Gunnarsson (28) har signert en toårskontrakt med Strømsgodset. Den rutinerte midtstopperen kommer gratis, og spilte forrige sesong for Sarspsborg 08. 28-åringen har i tillegg vært innom Odd og Vålerenga i Norge.
  – Jeg ser veldig frem til å spille for Strømsgodset. Det har vært en januarmåned med litt usikkerhet, jeg har hatt muligheter å gå til Sverige, Danmark og utenfor Skandinavia, men jeg hadde ikke den rette magefølelsen, forteller Gunnarsson til godset.no.
   
  o. 
 10. Del

  Da takker vi for oss. Håper du har kost deg. God natt!

   
  PS! Vi minner om at noen overganger fremdeles kan bli bekreftet. Vi venter fremdeles på bekreftelse om at Ighalo har signert. Manchester United har fremdeles ikke bekreftet.

Chat med TV 2s eksperter

Spørsmål om abonnement eller video?
Takk for din melding!
 1. Profilbilde
  Helge Pettersen Kalleklev01. feb 00:25
  Del
  Da runder vi av chatten her for i kveld. Takk for følget! Sees neste Deadline Day.
 2. Profilbilde
  Jon01. feb 00:25
  Del
  Tror du at Bergwijn kommer til å spille imorgen?
  1. Profilbilde
   Helge Pettersen Kalleklev01. feb 00:25
   Del
   @Jon - Siden klokken nå er over 00.00 er det riktig å si "i morgen", ja. Tipper han er på benken mot City. Blir spennende!
 3. Profilbilde
  Herman01. feb 00:15
  Del
  Bowen blir ikke solgt tror jeg. Noen skriver at hull har trukket tilbake tilbudet ! Hva skal vi tro??
  1. Profilbilde
   Helge Pettersen Kalleklev01. feb 00:15
   Del
   @Herman - Bekreftes visst nå ifølge engelske medier.
 4. Profilbilde
  Thomas 31. jan 23:55
  Del
  Albert Adomah og Dion Sanderson inn, og Albert Adomah og Dion Sanderson inn, og Lee Peltier ut hos Cardiff, blekket kastet i alle retninger i Cardiff. Kan de kjempe seg inn om plassen til kvalikk eller blir det bare unødvendig med disse overgangene?
  1. Profilbilde
   Helge Pettersen Kalleklev31. jan 23:55
   Del
   @Thomas - ALLE i Championship kan fremdeles kjempe om playoff. Bare å komme inn i en stim der og vinne fem på rad, så er man der. 
 5. Profilbilde
  Espen Alexander Sundell 31. jan 23:51
  Del
  Hva skjer med Bowen? Noe nytt?
  1. Profilbilde
   Helge Pettersen Kalleklev31. jan 23:51
   Del
   @EspenAlexanderSundell - Det er en av de vi venter på. Sagt for noen timer siden at han var på London Stadium.

Har du DLD-tips?

Send dem i chatten over!

Tips oss på 02255 eller klikk her for å sende inn ditt tips.