Deadline day 2020

 • Følg Deadline Day
 • Alle store overganger LIVE her
 • Vi starter TV-sendingen kl. 19.00

Deadline day 2020

DIREKTE: Sportsstrømmen
 1. Del

  Hollywood-stjerner vil spytte inn millioner i walisisk fotballklubb

  Den walisiske fotballklubben Wrexham kan overraskende få to profilerte Hollywood-skuespillere tungt inn på eiersiden.

  Wrexham lever en alt annet enn glamorøs tilværelse på nivå fem i det engelske ligasystemet. Nå kan imidlertid klubben få et løft dersom skuespillerstjernene Ryan Reynolds og Rob McElhenney kommer i mål med sin plan om å kjøpe seg opp i klubben.

  Utenlandske eiere er ikke noe nytt i engelsk fotball, men atskillig mer uvanlig er det at de har Hollywood-bakgrunn.

  På egne nettsider bekrefter medlemseide Wrexham at det nå åpnes for at utenforstående kan kjøpe seg inn i klubben. Tidligere denne uken ble det gjennomført en avstemning i sakens anledning, og 97,5 prosent av de stemmeberettigede var positive.

  Stjernenavn

  Onsdag bekreftet i tillegg klubben at det er nettopp Reynolds og McElhenney som er på vei inn i manesjen.

  «I løpet av kort tid kommer Mr. McElhenney og Mr. Reynolds til å legge fram sine visjoner for Wrexham AFC og et forslag medlemmene kan stemme over», heter det i en uttalelse.

  Rob McElhenney er skuespiller, regissør og produsent. Han er best kjent som skaper av «It’s Always Sunny in Philadelphia».

  Ryan Reynolds er kjent fra en rekke TV-serier og har tidligere vært gift med popsangeren Alanis Morissette og filmstjernen Scarlett Johansson. Han spilte blant annet hovedrollen i superheltfilmen «Deadpool».

  Har vært på nivå to

  For å løfte Wrexham til toppen kan det kanskje bli behov for en dose superkrefter. Den walisiske klubben har som best vært oppe på andre nivå i engelsk fotball, men det er 40 år siden.

  Forrige sesong endte klubben på 19.-plass på nivå fem, den laveste nasjonale divisjonen i England.

  (©NTB)

 2. Del

  Salvesen forlenget med Strømsgodset

  Tirsdag forlenget hovedtrener Henrik Pedersen sin kontrakt med Strømsgodset. Nå har spissen Lars-Jørgen Salvesen gjort det samme.

  Salvesen, som nå har bundet seg til klubben ut 2023, er den femte spilleren denne måneden forlenger sin avtale med Drammen-klubben.

  – Det at flere skriver lengre kontrakter nå viser bare hvor tro man har på det man driver med. Jeg blir ikke overrasket om vi kjemper i toppen om et par år, sier Salvesen til klubbens nettside.

  24-åringen har scoret 12 mål på 31 kamper for Godset siden han kom til klubben i fjor sommer.

  Onsdag forlenget hovedtrener Henrik Pedersen sin kontrakt. Det samme har Johan Hove (sommeren 2023), Viljar Myhra (ut 2023), Daniel Skretteberg (ut 2021) og Sondre Fosnæss Hanssen (ut 2022) gjort.

  I tillegg har den islandske U21-landslagsspilleren Valdimar Thór Ingimundarson (21) signert for drammenserne ut 2023-sesongen.

  (©NTB)

 3. Del

  De Boer overtar Nederland

  Frank de Boer blir ny trener for Nederlands landslag i fotball på en toårskontrakt.

  De Boer skal være trener til over VM-sluttspillet i 2022.

  50-åringen erstatter Ronald Koeman, som sluttet for å ta over ansvaret for spanske Barcelona der han tidligere var spiller.

  Frank de Boer fikk over 100 landskamper for Nederland. Han ble seriemester med Ajax sju ganger og var også med da klubben vant mesterligaen i 1995.

  Han har hatt blandet trenersuksess i klubber som Ajax, Inter, Crystal Palace og Atlanta United.

  I nasjonsligaen åpnet Nederland med borteseier over Polen før det ble hjemmetap mot Italia.

  (©NTB)

 4. Del

  Bekreftet: Álvaro Morata returnerer til Juventus

  Juventus bekrefter at de har hentet Álvaro Morata på lån fra Atletico Madrid. Spanjolen er på lån ut 2020/2021-sesongen og Juventus betaler La Liga-klubben 10 millioner euro for lånet. Den gamle damen kan låne spanjolen ett år til for samme sum, eller kjøpe spilleren for 45 millioner euro etter inneværende sesong.
  Morata spilte i nettopp Juventus fra 2014 til 2016. Da var han med å vinne cupen to ganger. I den perioden spilte Morata sammen med dagens Juventus-trener Andrea Pirlo. Morata scoret 27 mål på 93 kamper i den forrige perioden han var i Torino-klubben. Deretter ble det spill i Real Madrid og Chelsea før ferden gikk videre til Atlético Madrid.
  Juventus lånte ut veteranen Gonzalo Higuaín til Inter Miami sist uke og trenger flere alternativer på topp.
  Foto: juventus.com
 5. Del

  Stjerneovergang: Morata besto legesjekken i Juventus

  Atletico Madrids Álvaro Morata (27) har bestått legesjekken og er på det nærmeste klar for en utlånsavtale til Juventus.

  Morata spilte i nettopp Juventus fra 2014 til 2016. Da var han med å vinne cupen to ganger. I den perioden spilte Morata sammen med dagens Juventus-trener Andrea Pirlo.

  Ifølge den italienske sportsavisen Gazzetta dello Sport skal Morata lånes ut i ett år for 100 millioner norske kroner.

  Juventus bekreftet selv tirsdag at måltyven har bestått legesjekken.

  Morata scoret 27 mål på 93 kamper i den forrige perioden han var i Torino-klubben. Deretter ble det spill i Real Madrid og Chelsea før ferden gikk videre til Atlético Madrid.

  Juventus lånte ut veteranen Gonzalo Higuaín til Inter Miami sist uke og trenger flere alternativer på topp.

  (©NTB)

 6. twitterDel
 7. Del

  Ny keeper til Arsenal

  Arsenal har erstattet Emiliano Martínez (solgt til Aston Villa) med den islandske keeperen Alex Runarsson (25).
  25-åringen kommer fra den franske klubben Dijon på en fireårskontrakt. Han har også en fortid i KR Reykjavik og FC Nordsjælland. Forrige sesong spilte han 13 kamper i Ligue 1 for Dijon.
 8. Del

  Opplysninger til TV 2: Sørloth til legesjekk tirsdag

  TV 2 får opplyst at Alexander Sørloth skal gjennomføre den medisinske testen i Leipzig tirsdag. Klubben ønsker å presentere Sørloth som ny spiller onsdag eller tirsdag kveld. 24-åringen skal allerede ha tatt bildene som skal brukes til offentliggjøringen.
  Trønderen bor på Steigenberger Hotell i Leipzig. TV 2 får også opplyst at han har vært på treningssenteret og møtt Leipzig-ledelsen mandag kveld.
  VG meldte tidligere mandag at Sørloth og hans agent Morten Wivestad var på plass i Leipzig.
  Tyrkiske medier hevdet at Manchester United og Tottenham kastet seg inn i kampen om signaturen til Sørloth. Dette skal ikke være til bekymring, skriver VG. 
 9. Del

  Nettsted: Sørloth går til Tottenham eller Manchester United 

  Tidlig mandag ble det hevdet at Alexander Sørloth skulle gjennomføre legesjekken i RB Leipzig. Denne ble kansellert på kort varsel, hevdet lokalavisen Leipziger Volkszeitung mandag ettermiddag. 
  Skal man tro det tyrkiske nettstedet Asist Analiz, har Trabzonspor fått et bud «fra en veldig stor engelsk klubb.» Dette skal ha satt legesjekken på vent. Videre hevder Asist Analiz at Sørloth vil dra til enten Tottenham eller Manchester United. 
 10. Del

  Avis: Sørloths legesjekk kansellert 

  Alexander Sørloth skulle angivelig gjennom en grundig helsesjekk i Leipzig mandag. Overgangen kan bli offentliggjort om kort tid, skrev lokalavisen Leipziger Volkszeitung tidligere mandag. Mandag ettermiddag hevder samme avis at legesjekken ble kansellert på kort varsel, men uten å skrive hvorfor. 

  Sørloth skal ha oppholdt seg i Tyskland noen dager, men noe endelig punktum for overgangssaken lar fortsatt vente på seg.

  – Vi er på oppløpssiden (i Sørloth-saken), sa Leipzig-sjef Oliver Mintzlaff til tyske Sky ifølge avisen Bild etter 3-1-seieren over Mainz søndag.

  Flere tyske og tyrkiske medier melder at overgangssummen kan ende på cirka 260 millioner kroner. Dette skal angivelig deles likt mellom Trabzonspor (leide Sørloth sist sesong) og Crystal Palace.

  Sørloth sammenlignes av flere med landslagskollega Erling Braut Haaland. Begge er store og fysiske spillere.

  Et mulig møte mellom dem ligger et stykke unna. Leipzig og Borussia Dortmund møtes ikke i Bundesliga før 9. januar.

  (©NTB/TV 2 Sporten)

Chat med TV 2s eksperter

Spørsmål om abonnement eller video?
Takk for din melding!
 1. Profilbilde
  Helge Pettersen Kalleklev01. feb 00:25
  Del
  Da runder vi av chatten her for i kveld. Takk for følget! Sees neste Deadline Day.
 2. Profilbilde
  Jon01. feb 00:25
  Del
  Tror du at Bergwijn kommer til å spille imorgen?
  1. Profilbilde
   Helge Pettersen Kalleklev01. feb 00:25
   Del
   @Jon - Siden klokken nå er over 00.00 er det riktig å si "i morgen", ja. Tipper han er på benken mot City. Blir spennende!
 3. Profilbilde
  Herman01. feb 00:15
  Del
  Bowen blir ikke solgt tror jeg. Noen skriver at hull har trukket tilbake tilbudet ! Hva skal vi tro??
  1. Profilbilde
   Helge Pettersen Kalleklev01. feb 00:15
   Del
   @Herman - Bekreftes visst nå ifølge engelske medier.
 4. Profilbilde
  Thomas 31. jan 23:55
  Del
  Albert Adomah og Dion Sanderson inn, og Albert Adomah og Dion Sanderson inn, og Lee Peltier ut hos Cardiff, blekket kastet i alle retninger i Cardiff. Kan de kjempe seg inn om plassen til kvalikk eller blir det bare unødvendig med disse overgangene?
  1. Profilbilde
   Helge Pettersen Kalleklev31. jan 23:55
   Del
   @Thomas - ALLE i Championship kan fremdeles kjempe om playoff. Bare å komme inn i en stim der og vinne fem på rad, så er man der. 
 5. Profilbilde
  Espen Alexander Sundell 31. jan 23:51
  Del
  Hva skjer med Bowen? Noe nytt?
  1. Profilbilde
   Helge Pettersen Kalleklev31. jan 23:51
   Del
   @EspenAlexanderSundell - Det er en av de vi venter på. Sagt for noen timer siden at han var på London Stadium.

Har du DLD-tips?

Send dem i chatten over!

Tips oss på 02255 eller klikk her for å sende inn ditt tips.