Deadline day 2020

 • Følg Deadline Day
 • Alle store overganger LIVE her
 • Vi starter TV-sendingen kl. 19.00

Deadline day 2020

DIREKTE: Sportsstrømmen
 1. Del

  Ighalo blir værende i United

  Sky Sports melder at Manchester United er på vei til å bli enig med Shanghai Shenhua om en forlengelse av låneavtalen for spissen Odion Ighalo. Det sier også agenten hans, Atta Aneke, til VG. Han bekrefter det også overfor TV 2. Den nye avtalen skal gjelde ut året. 
  – Vi jobber med det. Mest sannsynlig blir det en forlengelse. Det er ganske sikkert, sier agent Atta Aneke til TV 2.

  Han har ikke signert ennå, men går det i orden, blir han veldig fornøyd, sier Aneke, som bekrefter at Ighalo har uttrykt et ønske om å bli værende på Old Trafford.

  Aneke sier at det dreier seg om en avtale ut 2020. På spørsmål om det kan være aktuelt med en permanent avtale, svarer agenten «ikke som jeg vet nå».
  Den opprinnelige avtalen utløp i helgen, men på grunn av koronakrisen vil United ha ham med til sesongavslutningen, som skal begynne igjen 17. juni.

 2. Del
  The Star melder at Kristoffer Ajer kan bli solgt fra Celtic i sommer om noen er villig til å betale minst 200 millioner kroner for midtstopperen.
 3. Del
  Barcelona vil gjerne ha Miralem Pjanic fra Juventus. I retur skal Juve insistere på å få vidunderbarnet Ansu Fati (17) på lån som en del av en slik avtale.
 4. Del
  Arsenals Lucas Torreira har avslørt at han ser på en overgang til Boca Juniors som en drømmeovergang. Midtstopper David Luiz virker å være på vei bort fra klubben også, men han må gå ned i lønn om han skal komme tilbake til Benfica, som er hans foretrukne destinasjon.
 5. Del
  Bournemouth prøver å få stjernespiller Ryan Fraser (26) til å signere en kontrakt som gjør at han fullfører sesongen med den nedrykkstruede klubben. Den ettertraktede skotten kan gå gratis til en annen klubb 1. juli. Arsenal og Tottenham er blant klubbene som vi hente ham.
 6. Del
  Chelsea skal være nær en låneavtale med Barcelona for Philippe Coutinho, ifølge Daily Star, mens de også skal være etter Juventus-kantspilleren Federicho Bernardeschi. Samtidig har agenten til Jesus Corona, som er kantspiller på Porto, bekreftet samtaler med Chelsea. Chelsea og PSG skal også kjempe om å kjøpe Portos venstreback Alex Telles.
 7. Del

  Gerrard signerer legendesø​nn
  Ianis Hagi skal spille for Rangers de kommende sesongene. Den rumenske unggutten har allerede vært utlånt til den skotske storklubben, men nå blir overgangen gjort permanent. Ifølge britiske medier skal overgangssummen være på omlag 36 millioner kroner.

  21-åringen har spilt tolv kamper og scoret tre ganger for Rangers etter at han kom til klubben på lån fra Genk i januar. 

  – Ianis er kjent i hele Europa som en ung og spennende spiller. Å få ham til Rangers på permanent vis er strålende nyheter, sier Steven Gerrard til klubbens hjemmeside.

  Den offensive midtbanespilleren har ti A-landskamper for Romania. Det er fortsatt et stykke opp til pappa Gheorghe Hagi som har 124 landskamper.

   

 8. Del

  Kan være ferdig i Arsenal

  David Luiz' opphold i Arsenal ser ut til å være over etter bare ett år. 33-åringens kontrakt utløper om en måned, og det er ingen forhandlinger planlagt om en forlengelse, melder Skysports.
  Det ble meldt i fjor sommer at han kom fra Chelsea på en toårskontrakt, men kontrakten skal bare ha vært på ett år. Den brasilianske midtstopperen er lysten på å avslutte karrieren i Benfica, som han kom til i 2007.
 9. Del

  På vei til LSK

  Lillestrøm er i ferd med å forsterke stallen med Torbjørn Kallevåg (27) fra FK Haugesund, melder VG. Spilleren har allerede sagt farvel til lagkameratene i Haugesund.
 10. Del

  Solskjær takker supporterne

  I en pressemelding fra Manchester United fredag takker Ole Gunnar Solskjær supporterne.
  – Jeg vil takke supporterne for deres fantastiske støtte så langt denne sesongen. Vi ser frem til å ønske dem velkommen tilbake til Old Trafford så snart det er trygt, sier Manchester United-manageren.

Chat med TV 2s eksperter

Spørsmål om abonnement eller video?
Takk for din melding!
 1. Profilbilde
  Helge Pettersen Kalleklev01. feb 00:25
  Del
  Da runder vi av chatten her for i kveld. Takk for følget! Sees neste Deadline Day.
 2. Profilbilde
  Jon01. feb 00:25
  Del
  Tror du at Bergwijn kommer til å spille imorgen?
  1. Profilbilde
   Helge Pettersen Kalleklev01. feb 00:25
   Del
   @Jon - Siden klokken nå er over 00.00 er det riktig å si "i morgen", ja. Tipper han er på benken mot City. Blir spennende!
 3. Profilbilde
  Herman01. feb 00:15
  Del
  Bowen blir ikke solgt tror jeg. Noen skriver at hull har trukket tilbake tilbudet ! Hva skal vi tro??
  1. Profilbilde
   Helge Pettersen Kalleklev01. feb 00:15
   Del
   @Herman - Bekreftes visst nå ifølge engelske medier.
 4. Profilbilde
  Thomas 31. jan 23:55
  Del
  Albert Adomah og Dion Sanderson inn, og Albert Adomah og Dion Sanderson inn, og Lee Peltier ut hos Cardiff, blekket kastet i alle retninger i Cardiff. Kan de kjempe seg inn om plassen til kvalikk eller blir det bare unødvendig med disse overgangene?
  1. Profilbilde
   Helge Pettersen Kalleklev31. jan 23:55
   Del
   @Thomas - ALLE i Championship kan fremdeles kjempe om playoff. Bare å komme inn i en stim der og vinne fem på rad, så er man der. 
 5. Profilbilde
  Espen Alexander Sundell 31. jan 23:51
  Del
  Hva skjer med Bowen? Noe nytt?
  1. Profilbilde
   Helge Pettersen Kalleklev31. jan 23:51
   Del
   @EspenAlexanderSundell - Det er en av de vi venter på. Sagt for noen timer siden at han var på London Stadium.

Har du DLD-tips?

Send dem i chatten over!

Tips oss på 02255 eller klikk her for å sende inn ditt tips.