Sportssenteret direkte

 • Følg diverse sport her

Sportssenteret direkte

DIREKTE: Sport direkte
 1. Del
 2. Del

  Yttergård Jenssen til Nederland

  Ulrik Yttergård Jenssen er klar for Willem II. Den 25-årige forsvareren drar sørover etter at kontrakten med danske Nordsjælland gikk ut.
  Nå har han signert en treårskontrakt med hollenderne. 
  – Jeg har hørt gode ting om nederlandsk fotball og om Willem II som klubb. Jeg elsker den fotballen som klubben prøver å spille. Etter fire år i Danmark føles dettes som det perfekte øyeblikk for å ta neste skritt i karrieren, sier Tromsø-gutten til klubbens hjemmeside.
  Storebror Ruben Yttergård Jenssen har også vært innom nederlandsk fotball. Midtbanespilleren hadde et kort opphold i Groningen. 
 3. Del

  Brann henter dansk forsvarsspiller

  Brann og FC Midtjylland er enig om en avtale som gjør at Japhet Sery Larsen (21) blir Brann-spiller. 21-åringen har signert en avtale som strekker seg ut 2025. Det melder klubben på sine hjemmesider

  – Han er en atletisk forsvarsspiller som er sterk defensivt. Det er en fordel for oss at han kan brukes i flere posisjoner, og han er en fin type som kommer til å passe godt inn i spillergruppen. Han har en god mentalitet og har gått en god skole i akademiet til Midtjylland, sier Branns sportslige leder, Jimmi Nagel Jacobsen til nettstedet.

 4. Del

  Grindheim utslått på 100 meter bryst

  André Klippenberg Grindheim startet friskt i forsøksheatet på 100 meter bryst, men måtte nøye seg med 5.-plass i heatet og endte på 35.-plass totalt.

  Grindheim svømte i det tredje av sju heat. Han vendte som nummer to på tiden 27,88, men ble passert av tre konkurrenter på siste lengde og slo inn på 1.00,86.

  De fleste av svømmerne i de gjenstående heatene slo nordmannens tid, og til slutt var han på 35.-plass. Han var sjanseløs i kampen om avansement.

  De 16 beste tidene i kvalifiseringen får plass i søndagens semifinale. Raskest i kvalifiseringen svømte britiske Adam Peaty med 57,56. Den siste semifinaleplassen gikk på 59,68.

  (©NTB)

 5. Del

  Henrik Christiansen langt fra finaleplass

  Henrik Christiansen svømte inn til en skuffende 5.-plass i sitt kvalifiseringsheat på 400 meter fri i Tokyo-OL. Med 3.48,88 var han langt fra finaleplass.

  Tiden hans var to og et halvt sekund bak hans norske rekord, og han leverte ingen umiddelbar formbeskjed foran 800 og 1500 meter fri.

  Nordmannen var oppe på 2.-plass ved passering 150 meter, men falt raskt tilbake og endte 3,06 sekund bak heatvinner Antonio Djakovic fra Sveits, som ledet det meste av veien.

  Det var det tredje av fem heat på distansen. Svømmerne med de åtte beste tidene totalt får være med i søndagens finale. Christiansen var på 6.-plass da hans heat var i mål, men svømmerne med de beste tidene svømte i de siste heatene, og samtlige i det fjerde heatet slo hans tid.

  (©NTB)

 6. Del

  Ole Gunnar Solskjær forlenger med Manchester United

  Det bekrefter klubben lørdag. Kontrakten binder nordmannen til klubben til 2024 med opsjon på ytterligere ett år.
  – Alle vet hvilke følelser jeg har for denne klubben, og jeg er glad for å ha signert ny kontrakt. Dette er en spennende tid for Manchester United, vi har bygget en god tropp med en god balanse mellom unge og erfarne spillere som er sultne etter suksess, sier Solskjær til klubbens hjemmeside.
  – Jeg har et fantastisk trenerteam rundt meg, og vi er klare for å ta neste seg på reisen. Manchester United ønsker å vinne de største og beste trofeene, og det er det vi jobber mot. Vi har blitt bedre, både på og av banen, og det vil fortsette de neste sesongen. Jeg ser fram til å gå ut foran et stappfullt Old Trafford og få denne sesongen i gang, fortsetter han. 
  Solskjær har sittet i sjefsstolen på Old Trafford siden desember 2018, men har fortsatt til gode å ta et trofé som manager for Manchester United. Forrige sesong endte med et skuffende finaletap i Europaligaen. 
  Saken oppdateres!
 7. Del

  Tottenham bekrefter keeper-signering

  Tottenham har bekreftet signeringen av den italienske keeperen Pierluigi Gollini. Italieneren, som har en fortid i blant annet Manchester United og Aston Villa, hentes fra Atalanta.
  Gollini kommer til klubben på lån, med opsjon på kjøp. Ifølge overgangsguru Fabrizio Romano er denne opsjonen på 15 millioner euro, eller drøyt 150 millioner norske kroner. 26-åringen har har spilt flere U-landskamper for Italia, og fikk sin A-landslagsdebut i 2019. 
 8. Del

  Vaksinert OL-syklist fikk sjokk da han testet positivt

  Tyskeren Simon Geschke ble nektet start i landeveisrittet i sykling i OL etter at han testet positivt for koronaviruset. Det til tross for at han er vaksinert.

  Geschke har tidligere blant annet vunnet en etappe i Tour de France i 2015. Han bodde ikke i OL-landsbyen i Tokyo.

  Han sier han har fulgt alle smittevernregler i OL og legger til at han har det bra fysisk. En positiv spyttprøve ble bekreftet av en positiv PCR-test, selv om det var lave virusverdier i den.

  Til ZDF sier Geschke at han er sjokkert over at han kunne teste positivt selv om han er vaksinert.

  – Jeg trodde hele dagen at den positive prøven var en feil. Jeg kunne reise i Europa, til og med i Tour de France. Alt i Japan er litt annerledes, kanskje de tar det litt mer alvorlig, sier Geschke.

  Tyskeren tror han kan ha blitt smittet på en flyplass i forbindelse med reisen fra Frankrike til Japan.

  – Det var mye som skjedde den dagen. Det er ikke mulig å desinfisere hendene etter hver kontakt. Jeg var ikke uforsiktig, sier 35-åringen.

  Det er ikke andre positive prøver i den tyske sykkeltroppen.

  (©NTB)

 9. Del

  Tyfonvarsel i OL – ventes til Tokyo-regionen tirsdag

  En tyfon er på vei mot Japans hovedøy og er ventet å nå regionen OL-byen Tokyo ligger i tirsdag. Uværet har allerede ført til OL-endringer.

  Rokonkurransene som skulle ha gått mandag er blitt framskutt til søndag i håp om å slippe unna uværet. Det er ikke uvanlig at værforhold gjør at øvelser i et OL må flyttes.

  Japan rammes av flere tyfoner i året. En tyfon er tropisk lavtrykk med vindstyrker på over 33 meter per sekund, og den kalles også en tropisk orkan, skriver Store Norske Leksikon.

  Ifølge værvarslerne vil tyfonen nå Kanto-regionen, der hovedstaden Tokyo ligger, tirsdag. Det er den åttende tyfonen i Japan i denne tyfonsesongen.

  Før det ligger det an til den varmeste OL-dagen. Prognosene for søndag sier opp til 35 varmegrader og lite skyer.

  Triathlonkonkurransen for menn kan bli ekstra krevende selv om det mandag er meldt to-tre grader kjøligere vær enn søndag. Utøverne starter allerede 06.30 lokal tid for å slippe unna den verste heten. Det betyr at startskuddet går allerede før midnatt søndag kveld norsk tid.

  (©NTB)

 10. Del

  Arrangøren: 17 nye OL-smittetilfeller

  OL-arrangøren opplyser lørdag at det er registrert 17 nye koronasmittetilfeller som kan knyttes til sommerlekene i Tokyo.

  Dermed er det totalt 123 personer tilknyttet Tokyo-OL som har testet positivt for koronavirus siden 1. juli.

  Arrangørkomiteen opplyser lørdag at det er en utenlandsk utøver blant de nye smittetilfellene som er blitt registrert.

  Lekene i Tokyo ble utsatt i ett år på grunn av koronapandemien, og flere i Japan mener OL burde ha blitt avlyst i sommer på grunn av smittesituasjonen.

  (©NTB)