Sportssenteret direkte

 • Følg diverse sport her

Sportssenteret direkte

DIREKTE: Sport direkte
 1. Del
 2. Del

  Gladmelding for Jarstein

  Landslagskeeper Rune Almenning Jarstein er endelig tilbake i trening etter en lang periode ute grunnet koronasykdom, melder Hertha Berlin.
 3. Del
 4. Del

  Avlyser møte med Skiforbundet

  Clas Brede Bråthens advokater har gitt beskjed til skiforbundets advokater om at det ikke er behov for nytt møte i drøftelsessaken torsdag. Det skriver Dagbladet.
  – Det er meldt tilbake til Norges Skiforbunds advokater at det ikke er nødvendig med et slikt møte, men at Bråthen vil inngi skriftlige kommentarer i løpet av uken. Det ble også opplyst at Bråthen gjerne stiller i et møte seinere hvis Norges Skiforbund ønsker det etter å ha gjennomgått den skriftlige tilbakemeldingen, opplyser Bråthens advokat, Marit Håvemoen til Dagbladet.
 5. Del

  NBA: Bucks startet der de slapp

  Milwaukee Bucks hviler ikke på laurbærene etter forrige sesongs tittel. Tirsdag slo de Brooklyn Nets i den amerikanske basketballåpningen.

  Tre måneder er gått siden Bucks sikret seg sin første NBA-tittel på 50 år.

  Tirsdag lokal tid dominerte igjen Giannis Antetokounmpo for Bucks med 32 poeng, 14 returer og sju assists.

  – Vi har skrevet historie og jeg er begeistret over det. Men nå må vi fokusere på å bygge gode vaner og ta nye steg. Da kan vi forhåpentligvis gjenta dette, sa gresk-nigerianske Giannis Antetokounmpo etter åpningsseieren.

  I den andre kampen vant Golden State Warriors 121–114 over Los Angeles Lakers.

  (©NTB)

 6. Del

  Viktig Celtic-seier i europaligaen – nytt tap for norsk Ferencvaros-duo

  Et Ferencvaros-lag med Kristoffer Zachariassen og Tokmac Nguen måtte tåle sitt tredje strake tap i europaligaen da Celtic vant 2-0 tirsdag.

  Kyogo Furuhashi scoret alene med keeper da han vakkert ble spilt gjennom av Jota i det 57. minutt. David Turnbull ble kreditert målet som punkterte kampen snaut ti minutter før full tid, da han etter et fryktelig balltap av gjestene bommet på ballen for åpent mål, men fulgte opp med å takle den i mål i duell med Balint Vecsei, som var sist på den.

  Dermed tok Celtic sine første poeng i en gruppe der Leverkusen og Betis står med full pott før sitt innbyrdes møte torsdag. Ferencvaros er fortsatt uten poeng.

  Zachariassen og Nguen spilte begge fra start. Førstnevnte ble byttet ut midtveis i 2. omgang på et fullsatt Celtic Park, Nguen i sluttminuttene.

  I en relativt sjansefattig første omgang gnistret det til mellom Ferencvaros-stopper Samy Mmaee og Celtic-back Anthony Ralston rett før pause. Nguen gikk mellom og roet gemyttene, og kamphanene slapp med gult kort.

  (©NTB)

 7. Del

  Kåre Ingebrigtsen i samtaler om ny jobb

  Den sparkede Brann-treneren Kåre Ingebrigtsen er i samtaler med Obosligaklubben Åsane i Bergen om å bli deres nye sportssjef, melder BT.

  – Jeg er motivert til å gjøre noe annet enn å være trener, sier Ingebrigtsen til BT.

  – Det er et ønske fra Åsane sin side at Kåre kan havne hos oss, men vi har ikke signert noen papirer ennå, sier Gorm Natlandsmyr, Åsanes daglige leder, til avisen. 

  Han sier at ballen ligger hos Ingebrigtsen. 

 8. Del
 9. Del

  Fossesholm drar ikke til høyden

  Helene Marie Fossesholm blir ikke med når langrennsjentene reiser til Italia på høydeopphold i slutten av uken, melder Skiforbundet.

  – Jeg var litt «hissig på grøten» på høydesamlingen i august og september, sier Helene Marie Fossesholm, som fikk en forkjølelsen i Lavaze og var syk en stund.

  – Selv om jeg nå er tilbake i full aktivitet så prioriterer jeg - i samråd med trenerteamet - en sesongoppkjøring jeg er vant til og føler er tryggest.

  – Vi har mest tro på en normal sesongoppkjøring for Helene, og da er det best for henne å droppe denne høydesamlingen,  sier trener Ole Morten Iversen.

  – Jeg skulle helst sett at hun brukte erfaringene fra i august/september til å gjennomføre et nytt høydeopphold nå i høst. Der kunne hun tatt alle forholdsregler og brukt erfaringene fra tidligere og med det skaffet seg et bedre utgangspunkt før oppkjøringen til OL og selve OL, sier TV 2s langrennsekspert Petter Soleng Skinstad.

  Fra før er det klart at herrenes allroundlandslag dropper høydesamling i Italia. Helge Bartnes, vinteridrettssjef i Olympiatoppen, innrømmer at det er en risiko og  kan slå begge veier. 

 10. Del
  Fryser sponsoravtaler i Premier League

  Premier League-klubbene vedtok mandag å midlertidig fryse eventuelle kommersielle avtaler og sponsoravtaler med firma som er koblet til klubbenes eiere.

  Avgjørelsen ble fattet etter et hastig innkalt møte, etter bekymringer om at Newcastles nye eiere fra Saudi-Arabia vil signere lukrative sponsoravtaler med statlig eide firma fra Saudi-Arabia, melder Sky Sports News.

  18 klubber stemte for vedtaket, mens Newcastle og Manchester City var de eneste som stemte i mot.

  Forbudet vil gjelde i en måneds tid mens det vil bli holdt diskusjoner om en permanent regelendring, skriver Sky Sports.

  Den saudiarabiske PIF-gruppen, som har sikret seg 80 prosent av aksjene i Newcastle, er et offentlig investeringsfond som kontrolleres av kronprins Mohammed bin Salman.

  En anonym direktør for en av Premier League-klubbene mener at forbudet vil hjelpe mot økonomisk triksing.

  – Hvis vi ikke hadde hatt forbudet, hadde det ikke vært noe som hindret Newcastle i å signere, la oss si navnerettigheter til en verdi av 100 millioner pund for stadionet med et saudiarabisk selskap som er knyttet til eierne deres. Pengene kunne blitt brukt til å kjøpe spillere i januar og komme rundt reglene om finansiell fair play (FFP), sier han.