Sportssenteret direkte

 • Følg diverse sport her

Sportssenteret direkte

 1. Del

  Griezmann ute med lårskade

  Barcelona må klare seg uten Antoine Griezmann framover. Franskmannen pådro seg en muskelskade i låret i lørdagens oppgjør mot Valladolid, melder klubben.

  Griezmann spilte 1. omgangen, men ble erstattet av Luis Suárez etter pausen på grunn av leggproblemer.

  En grundigere test søndag morgen viste at han har en skade på quadricep-muskelen på framsiden av det høyre låret. Han vil derfor ikke være klarert for spill framover. Utviklingen av skaden vil være avgjørende for når han er tilbake, heter den i en pressemelding på klubbens hjemmeside.

  Barcelona vant lørdag 1-0 etter scoring av Arturo Vidal. Laget ligger ett poeng bak Real Madrid med en kamp mer spilt. Det er to hele serierunder igjen å spille.

  (©NTB)

 2. Del

  Dommen faller mandag formiddag

  Idrettens voldgiftsrett opplyser at de offentliggjør dommen i ankesaken til Manchester City kl. 10.30 mandag. City står i fare for å bli utestengt fra Champions League i to sesonger og få en saftig bot.
 3. Del

  Premier League-profil bøtelagt for fyllekjøring

  Sheffields Oli McBurnie (24) må betale en bot på rund 340.000 kroner og mister førerkortet i ett år etter å ha blitt tatt for fyllekjøring og fartsovertredelse. Den skotske spissen innrømmet lovbruddet i retten fredag. Hendelsen fant sted i oktober 2019.

 4. Del

  Bundesliga starter opp 18. september

  Erling Braut Haaland og resten av bundesligastjernene starter neste sesong nesten en måned senere enn normalt. Første kamp blir 18. september.

  Sesongen skal etter planen avsluttes 22. mai. Lagene vil få en vesentlig kortere vinterpause enn det som er normalt i Tyskland. Lagene vil spille kamper helt inn mot jul og være tilbake på banen allerede 2. januar.

 5. Del

  Chelsea-talent ute i månedsvis

  Billy Gilmour (19) har fått sitt gjennombrudd på seniornivå i Chelsea denne sesongen. Pasningsvirtuosen har imponert manager Frank Lampard så mye at han i de siste kampene er blitt foretrukket fremfor stjernespiller Jorginho.
  Men mot Crystal Palace tirsdag pådro 19-åringen seg en kneskade og er nå operert.
  – Han blir ute i tre til fire måneder. Vi er alle skuffet, men jeg har snakket med ham, og han er en tøff gutt, sa Lampard fredag.
  Dermed der det duket for Jorginho fra start i lørdagens kamp mot Sheffield United i og med at N'Golo Kanté også er skadet. Mateo Kovacic er tilbake fra skade for Chelsea.
 6. Del

  Det hadde vært moro med en helnorsk trenerduell i kvartfinalen. Manchester United har gjort jobben mot LASK Linz. Ståle Solbakkens FCK tapte 0-1 borte i Istanbul, men kan fort ta seg videre til kvartfinale.

 7. Del

  Andre semifinale er Inter Milan/Getafe/Rangers/Bayer Leverkusen mot Wolfsburg/Shakhtar Donetsk/Eintracht Frankfurt/Basel

 8. Del

  Første semifinale er Olympiakos/Wolves/Sevilla/Roma mot LASK/Manchester United/Istanbul Basaksehir/FCK

 9. Del

  Siste kvartfinale er Olympiakos/Wolves mot Sevilla/Roma

 10. Del

  Tredje kvartfinale er Inter Milan/Getafe mot Rangers/Bayer Leverkusen