Sportssenteret direkte

 • Følg diverse sport her

Sportssenteret direkte

DIREKTE: Sport direkte
 1. Del
 2. Del

  Blir det boikott av Qatar-VM? Følg tinget her!

  Alle talerne er ferdige. Det betyr at debatten om boikott er over. Nå gjenstår avstemningen.  
 3. Del

  Blir det boikott av Qatar-VM? Følg tinget her!

  Etter at de resterende talerne er ferdig skal det stemmes for om Norge skal boikotte Qatar-VM. 

  Flere personer fra begge sider av debatten har allerede talt sin sak og det nærmer seg stemmegivning. Selve avstemningen kan du se direkte på tv2.no/sport.

 4. Del

  Verstappen sikret seg beste startspor

  Max Verstappen viste muskler i kvalifiseringen før Frankrikes Grand Prix og har det beste utgangspunktet foran søndagens VM-runde i formel 1.

  Red Bull-kjøreren er fire poeng foran Lewis Hamilton i VM-sammendraget etter seks runder og har pole position for andre gang denne sesongen etter lørdagens kvalifiseringsseier.

  Hamilton var nest best lørdag, mens Valtteri Bottas endte som tredjemann.

  Bottas var raskest på den første treningen torsdag, mens Verstappen gikk til topps i den andre fredag og den tredje lørdag.

  Verstappen sto også i pole position i det første løpet denne sesongen i Bahrain, der Hamilton vant foran nederlenderen.

  For to uker siden var Verstappen på vei mot sin annen strake formel 1-triumf, men en punktering og krasj fire runder før slutt ødela alt. Seieren i Baku gikk til Sergio Pérez.

  Søndagens løp er sesongens sjuende av totalt 23.

  (©NTB)

 5. Del

  Tilskuerfest på British Open

  Viktor Hovland og resten av golfeliten kan glede seg til British Open i midten av juli. Det er tillatt 32.000 tilskuere hver dag til turneringen.

  Den skal spilles 11. til 18. juli og avholdes på Royal St. Georges Golf Club i Sandwich i England.

  Etter at Major-turneringen ble utsatt i fjor som følge av koronapandemien, er det nå klart at det åpner for 32.000 tilskuere hver dag på den legendariske golfbanen.

  Den britiske regjeringen har nemlig valgt å inkludere den tradisjonsrike turneringen i sin gjenåpningsplan med testarrangementer, der enkelte store arrangementer får slippe inn flere publikum enn det nåværende restriksjoner tillater.

  Også Wimbledon-turneringen i tennis og det klassiske galoppløpet Royal Ascott har blitt valgt ut som testarrangementer med flere tilskuere.

  (©NTB)

 6. Del

  Cupfinalen røk for Myrhol i nest siste klubbkamp

  Håndballveteran Bjarte Myrhols Skjern kom til kort mot Mors-Thy i semifinalen i den danske cupen. Der ble det 28-33-tap.

  38 år gamle Myrhol spiller med det sin siste klubbkamp i karrieren søndag når det skal spilles om å bli cupens tredje beste lag.

  Myrhol utlignet til 7-7 i Boxen i Herning, men derfra og ut førsteomgangen var Mors-Thy det beste laget. Skjern kom bedre i gang etter pause og utlignet til 15-15, men med et kvarter igjen sto det 23-19 til Mors-Thy, som kan ta sin første tittel i klubbens historie.

 7. Del
 8. Del

  Sagan og van der Poel til Arctic Race of Norway

  Mathieu van der Poel og Peter Sagan er blant stjernene som blir å se sykkelrittet Arctic Race of Norway. Elleve av lagene der vil også delta i Tour de France.

  Tour de France er ferdig 18. juli. Deretter er OL i Tokyo før mange av stjernene reiser til Nord-Norge.

  – Publikum kan spesielt merke seg at Bora-Hansgrohe stiller til start. Dette er et av verdens sterkeste sykkellag, med blant andre tredobbelt verdensmester Peter Sagan i troppen, sier ambassadør for rittet Thor Hushovd i en pressemelding.

  Team Coop og Uno-X Pro Cycling Team blir de to norske lagene som deltar.

  Starten går i Tromsø 5. august. På andreetappen 6. august vil rittet for første gang krysse en landegrense. Starten går ut fra Nordkjosbotn, og etappen ender i Kilpisjärvi i Finland.

  Tredje etappe starter på Finnsnes, går rundt Senja og ender i Målselv. Fjerde og siste etappe starter i Gratangen 8. august, og det hele avgjøres med målgang i Harstad.

  Disse 16 utenlandske lagene deltar:

  AG2R Citroën Team, Astana-Premier Tech, Bora-Hansgrohe, Cofidis, Intermarché-Wanty-Gobert, Israel Start-Up Nation, Team Qhubeka Assos, Alpecin-Fenix, B&B Hotels P/B KTM, Bingoal Pauwels Sauce WB, Burgos-BH, Delko, Euskaltel-Euskadi, Team Arkea-Samsic, Team TotalÉnergies og Sport Vlaanderen-Baloise.

  (©NTB)

 9. Del

  Sørafrikansk lengdestjerne utestengt i fire år

  Den sørafrikanske VM-vinneren og OL-sølvmedaljøren i lengde, Luvo Manyonga, er idømt fire års utestengelse for brudd på dopingreglementet.

  Ved to tilfeller var han ikke til stede der han hadde sagt at han var da dopingjegerne dukket opp.

  Det er utøvernes integritetskomité (AIU) som melder dette.

  Manyonga tok VM-tittelen i 2017 og sølvet i Rio-OL i 2016. Nå går han glipp av blant annet OL i Tokyo.

  Luvo Manyonga feirer OL-sølv i Rio. Foto: Alessandro Bianchi/Reuters

  (©NTB)

 10. Del

  Sundby satser stort på Ski Classics

  Martin Johnsrud Sundby blir frontfigur for et nytt langrennslag. Veteranen har satt seg mål om å vinne klassikere som Vasaloppet og Birkebeinerrennet.

  Satsingen skjer etter sammenslåingen mellom Team Koteng og Team Eidissen/BN Bank. Det nye laget vil gå under navnet Team Koteng/Eidissen, og det vil i tillegg til Sundby bestå av Niklas Dyrhaug, Chris Jespersen, Torleif Syrstad og Astrid Øyre Slind.

  – Etter mange år på landslag og i verdenscupen trigger det meg veldig å gå 100 prosent inn for langløp. Jeg fikk mye igjen personlig for å kjøre på egen hånd sammen med Niklas i Team Eidissen/BN Bank og bygger videre på dette nå, sier Sundby i en pressemelding og fortsetter:

  – Ski Classics blir en litt ny verden for min del. Det gir motivasjon og lyst til å gjøre det som må til for å prestere. Jeg føler vi har funnet en optimal løsning og tror alt ligger til rette for at både jeg og laget kan prestere som vi vil til sesongen.

  Sundby og co. har som mål å ta tronen som verdens beste langløpslag. Laget vil ha base i Trondheim, men skal også samles i Oslo.

  Ski Classics har blant annet klassikere som Vasaloppet, Marcialonga og Birkebeinerrennet på programmet.

  (©NTB)