Siste nytt fra EM

Viktige hendelser

 • 07. jun 12:52

  BBC melder at Nord-Irlands stjernespiss Kyle Lafferty haltet ut av trening med det som tilsynelatende ser ut som en lyskeskade

+ SE ALLE HENDELSER I TIDSLINJE

  • Profilbilde
   Stian Thelenfor 2 år siden
   Del
   Roy Hodgson innrømmer at det er et press på ham før mandagens åttedelsfinale i EM. Skulle England tape for Island og ryke på hodet ut av EM kan landslagssjefen få sparken.

   Slik svarer Hodgson på spørsmål om han tenker på det.

   – Det er vanskelig. Jeg tror den dagen du ikke er bekymret, redd for det og ikke tenker på det, det er den dagen du har mistet interesse for arbeidet, sier Hodgson ifølge The Mirror.

   – Jeg tror det enkle svaret er nei, jeg kan ikke skille meg på den måten. Alt du kan gjøre, og etterhvert som en blir eldre, er å tvinge deg selv til å kun bekymre deg for de tingene du kan forandre på, forklarer England-sjefen.
  • Profilbilde
   Stian Thelenfor 2 år siden
   Del

   Tomålsscorer Antoine Griezmann hylles for snuoperasjonen som sendte Frankrike videre i hjemme-EM, men franske kommentatorer frykter veien videre.

   Griezmann vendte 0-1 til 2-1 med to raske scoringer da Irland ble slått i søndagens åttedelsfinale. Atlético Madrid-spissen gjorde målene mellom det 58. og 61. minutt.

   Men det franske spillet før og etter Griezmann-showet skremmer de franske aviskommentatorene. I gruppespillet måtte det sene scoringer til før Frankrike kunne juble for seier i kampene mot Romania (2-1) og Albania (2-0).

   «Lysglimtet kom fra Griezmann», skrev Le Monde mandag.

   «Det er lett å se for seg lettelsen til Didier Deschamps og hans menn, for denne kampen virket som en eviglang ildprøve», legger avisen til.

   Irland tok søndag ledelsen etter bare to minutter. Paul Pogba laget et klønete straffe i duell med Shane Long, og Robbie Brady satte ballen i mål via stolpen. Irene frustrerte Frankrike i nesten en time før noen magiske Griezmann-minutter snudde kampen på hodet.

   «Smertefullt – igjen og som alltid. Frankrike slapp med skrekken nok en gang», skrev Le Figaro.

   Avisen beskrev første omgang som en «katastrofe», og la til at Deschamps var tvunget til å gjøre endringer i pausen. (©NTB)

  • Profilbilde
   TV 2 Sportenfor 2 år siden
   Del

   UEFA straffer Ungarn etter tribunebråket i kampen mot Island. Det ungarske fotballforbundet må betale en bot på 500 000 pund etter uroen som oppstod i slutten av den andre omgangen.

  • Profilbilde
   TV 2for 2 år siden
   Del
  • Profilbilde
   TV 2 Sportenfor 2 år siden
   Del

   Kroatia straffes av UEFA etter tribuneskandalen mot Tsjekkia. Det kroatiske forbundet ilegges en bot på 100 000 euro, i tillegg til at de ikke kan selge billetter til supportere som allerede er blitt identifisert som bråkmakere, opplyser UEFA i en uttalelse.

  • Profilbilde
   TV 2for 2 år siden
   Del
  • Profilbilde
   Sander Englund Smørdalfor 2 år siden
   Del
   Den tyske landslagssjefen Joachim Löw er blitt syk.

   Ifølge Bild droppet Löw dagens pressekonferanse på grunn av halssmerter og at han ikke følte seg vel.

  • Profilbilde
   Stian Thelenfor 2 år siden
   Del
   Roy Hodgson og England møter Slovakia i den siste gruppespillkampen i EM mandag. Til kampen mot Wales gjorde ikke Roy Hodgson en eneste endring, men ifølge The Mirror  gjør England-sjefen hele seks bytter på laget til kampen mot Slovakia. Daniel Sturridge, Jamie Vardy og Jack Wilshere har kommet inn som innbyttere i EM. Nå får de sjansen fra start mot Slovakia. Det samme gjør Jordan Henderson, Nathaniel Clyne og Ryan Bertrand. Det betyr at Kyle Walker, Danny Rose, Harry Kane, Raheem Sterling, Dele Alli og Wayne Rooney blir hvilt. 
  • Profilbilde
   Lasse Bjarte Hovefor 2 år siden
   Del

   Tilhengere av fotballklubben Hajduk Split, som mistenkes for å ha kastet bluss under EM-kampen mot Tsjekkia, truer på Facebook med å sabotere også Kroatias neste kamp mot Spania.
   UEFA har innledet disiplinærsak mot Kroatias fotballforbund etter at minst 10 bluss ble kastet fra kroatiske supporteres tribuneseksjon i Saint-Étienne under kampen mot Tsjekkia. Kampen måtte avbrytes en stund, og en funksjonær ble skadd da en kinaputt smalt ved ham.
   Hendelsen har ført til sterke reaksjoner i Kroatia. Landslagssjef Ante Cacic har kalt de ansvarlige «idrettsterrorister», og president Kolinda Grabar-Kitarovic kaller dem «fiender av Kroatia».
   Tilhengergruppen som kaller seg «Torcida Split 1950» har nå på Facebook lagt ut en skisse av stadion i Bordeaux, der Kroatia møter Spania tirsdag, og sin angivelige handlingsplan.
   I kommentarfeltet under er det kommet reaksjoner som «dere er en skam for landet» og «takket være folk som dere skammer jeg meg over å være kroatisk».
   Timer før kampen mot Tsjekkia la «Torcida» ut en tilsvarende skisse av stadion i Saint-Étienne. (©NTB)

  TIPS OSS!

  Tips oss på 02255 eller klikk her for å sende inn ditt tips.