503 Service Unavailable

Service Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

I dag
juni 2018
ma
ti
on
to
fr
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
503 Service Unavailable

Service Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

Gruppe D- Kamp 23
Torsdag 21. juni kl. 20.00
1. omgang
Nizjnij Novgorod Stadion, Nizjnij Novgorod
Dommer: Ravshan Irmatov, Usbekistan
0PS15306075
Kun høydepunkter:
 • Ny spennende mulighet for Kroatia. Rakitic spiller ei strålende pasning ut mot Sime Vrsaljko, som forsøker å legge ned til Ante Rebic på direkten med hodet. Tanken er slett ikke dum, men Nicolás Tagliafico er våkent ute og avverger farlighetene rundt ti meter fra målet til Caballero. God start på kampen av Kroatia!
 • Kroatia har en klar plan om å bruke kantene sine som kontringsvåpen her, og det kan funke bra når du har tre pasningsføtter av særdeles god kvalitet sentralt i banen. Utsida til Luca Modric kan nesten regnes som en fjerde fot, og her var det nære på at Ivan Strinic fikk muligheten i bakrom. Godt stopperspill av Mercado.
 • Kampen hadde ikke helt våknet før sjansen til Perisic, så får vi håpe det var startskuddet for litt underholdning. Begge lag har fått låne ball, men uten annen plan enn å se an motstanders defensive tilnærming til kampen.
 • Kampens første sjanse kommer, og den er attpåtil ganske stor! Kroatia kjører på langs venstresiden hvor Ivan Perisic har tatt plass. Inter-spilleren skjærer inn og fyrer av et skudd med venstrebeinet mot lengste hjørne, men ei strålende enhåndsredning fra Willy Caballero hindrer scoring! Corner for Kroatia, skremmeskudd for Argentina!
 • Dette er femte gang disse to lagene møtes, hvorpå sør-amerikanerne har vunnet to av kampene, og Kroatia en. Kroatia har samtidig tapt alle sine fire VM-kamper mot sør-amerikansk motstand, ett tap i hver av turneringene de har deltatt i.
 • Det ser ut til at Argentina åpner i en treer bak, i hvert fall når de har ballen selv. Den treeren blir fort forvandlet til en femmer så snart Kroatia styrer med ballen i laget. Acuna og Salvio på vingbackene er løpssterke, det er nok grunnen til at Argentinas benk er såpass stjernespekket.
 • Da er vi i gang utpå her. Kroatia med avspark, kledd i mørkeblå og grå ruter. Argentina stiller i sine vante lyseblå og hvite drakter, fargene fordelt i vertikale striper.
 • Da er lagene på vei ut på banen, og vi er straks klare for nasjonalsanger fra det vakre gressteppet som omkranses av nærmere 45.000 tilskuere. Det her kan fort bli morsomt det!
 • Zlatko Dalic og Kroatia gjør en endring på laget som slo Nigeria på lørdag. Andrej Kramaric, som ble byttet ut etter 60 minutter da, erstattes av Marcelo Brozovic, som da nok betyr at Luca Modric flyttes et hakk lenger mot motstanderens mål. Skulle gjerne skrevet de kroatiske navnene helt riktig, men systemet tillater ikke apostrof over bokstaven C. Beklager det i disse tider hvor man er så opptatt av navn!
 • Lagene er klare, og hver gang Argentina tilgjengeliggjør sin oppstilling er det jo overraskende. Banega, Higuaín, Di María og Dybala sitter alle på benken, og da er det klart man er et enkelt bytte for kritikk om ting ikke skulle lykkes for Argentina. Det kan se ut som Samapoli kommer i en 3-4-3 og gjør da også noen endringer. Rojo henvises til benk, mens Mercado kommer inn som stopper sammen med Otamendi og Tagliafico. Pérez kommer inn for Biglia, Salvio inn for Di María, og det betyr nok at Lionel Messi flyttes ut i sin vante rolle til høyre.
 • Ravshan Irmatov er utnevnt til pipeblåser her i kveld. 40-åringen fra Uzbekistan dømte faktisk 4-0 tapet til Argentina mot Tyskland i VM 2010, men med stempelet Asias beste dommer i mange år er vi nok i trygge hender her også. Lagoppstillinger og siste info kommer rundt en time før kampstart i Nizjnij Novgorod.
 • For Argentinas del er nok taktikken det store spørsmålet foran dette møte. Et bytte fra 4-2-3-1 til 3-4-3 er i hvert fall noe som bør vurderes, for trener Sampaoli lyktes ikke med å utnytte lagets styrker i den første kampen. At Lionel Messi beholder plassen sin kan man vel allerede bekrefte, spørsmålet er hvem som skal ta løpene rundt mannen som desperat jakter sin første triumf med sitt landslag.
 • Det har vært litt styr i den kroatiske leiren etter at Nikola Kalinic ble sendt hjem etter kampen mot Nigeria. AC Milan-spilleren fortalte trener Zlatko Dalic at han ikke kunne komme innpå fra benken på grunn av en ryggskade, noe som ikke falt helt i god jord hos den karismatiske treneren. Det betyr at Mario Mandžukic vil bli en enda viktigere brikke i dette spennende Kroatia-laget.
 • Om Kroatia får med seg et resultat her i kveld er de så og si videre i gruppa, mens Argentina nærmest er avhengig av seier for å føle seg litt komfortable igjen. Det hersker liten tvil om at Argentina har det beste laget på papiret, men selvtillit skal aldri undervurderes i dette vakre spillet.
 • Det er de to forhåndsfavorittene fra denne gruppa som møtes til dyst her i kveld, hvor Kroatia plutselig har gode muligheter til å vinne gruppa etter seier mot et sterkt Nigeria i første kamp. Storfavoritt Argentina måtte klare seg med uavgjort mot lille Island i første oppgjør, etter et sjansesløseri som til slutt ebbet ut i et dårlig utnyttet straffespark fra Lionel Messi.
 • Hei, og hjertelig velkommen til livedekningen av den andre kampen i den andre runden av herlige gruppe D i dette verdensmesterskapet. Mitt navn er Anders Bangstad, jeg skal forsøke å videreformidle denne kampen til dere etter beste evne per tekst.
ArgKro
Frispark gitt bort
Innlegg
Skudd på mål
Antall ganger i offside
Hjørnespark
Ballbesittelse
Argentina
3-4-3
Kroatia
4-2-3-1

FIFA Fotball-VM, gr. D

KP
1Kroatia13
2Argentina11