Fotballrykter og overganger

 • Overgangsmarkedet sover aldri!
 • Her får du fotballens heteste rykter og overganger

Fotballrykter og overganger

 1. Del
  Nemanja Matic er åpen for å forlate Manchester United i januar, det melder Manchester Evening News. Serberen har bare startet to Premier League-kamper denne sesongen og 31-åringen skal være bekymret for spilletiden med EM i 2020 i tankene. Kontrakten til Matic går ut etter sesongen, men Manchester United har opsjon om å forlenge kontrakten ett år til.
   
  Ole Gunnar Solskjær er kryptisk om Manchester United kommer til å kjøpe spillere i januar.
  – Vi ser alltid på tabellen og spillere. Det kan bli ingen signeringer, det kan bli én eller to i januar. Men sommervinduet er den store og du kan ikke gjøre så mange gode signeringer i januar, sier kristiansunderen ifølge Evening Standard.
   
 1. Del
  Erling Braut Haaland har blitt koblet til en rekke europeiske storklubber etter å ha herjet i Champions League. Den 19 år gamle spisskometen scoret nylig i sin fjerde Champions League-kamp på rad og troner øverst på toppscorerlisten med sju fulltreffere. 
   
  Nå hinter far og tidligere Manchester City-profil Alf-Inge Håland om hvor sønnen kan tenke seg å spille i fremtiden. 
  – På et tidspunkt ønsker han å spille i Premier League, men når det vil skje, det vet jeg ikke. Det er en veldig tøff liga, sier Håland ifølge talkSPORT og fortsetter:
  – Frem til nå er han foran skjemaet vi trodde han ville være på dette tidspunktet. Han er bygd for Premier League, men om det vil skje nå eller på et senere tidspunkt i karrieren, vet jeg ikke, sier Alf-Inge Håland.
   
   
 2. Del
  Tottenham bekrefter at veterankeeperen Michel Vorm har signert en kontrakt med London-klubben som strekker seg ut denne sesongen.
   
  Dert bekrefter Tottenham på sine hjemmesider.
   
  Vorm forlot opprinnelig klubben i juni etter at kontrakten gikk ut, men gjør nå comeback. Han ble hentet til Tottenham fra Swansea City i 2014, og spilt 47 kamper for Tottenham.
   
  Keeperen har fått trøye nummer 13 i Tottenham.
   
   
 3. Del

  Norges landslagsspiller Omar Elabdellaoui, som har en fortid i Manchester City, følges av en rekke klubber i Premier League. Det melder The Daily Mail. 

   

  Både Leicester, Aston Villa, Watford, Bournemouth og Burnley følger Olympiakos' norske høyreback, skriver The Daily Mail. TV 2 Sporten er kjent med at disse opplysningene er riktige. Etter det TV 2 Sporten erfarer er også Crystal Palace blant klubbene som viser interesse for den norske landslagsprofilen.

   

  27-åringen blir Bosman-spiller når kontrakten med Olympiakos går ut neste sommer, og står dermed fritt til å skrive under for en ny klubb vederlagsfritt.

   

   

 4. Del
  Erling Braut Haaland har vært koblet til flere klubber siste tiden, og omtaler ryktene om en overgang til Manchester United eller Arsenal for "kjedelig". Han sier også at ønsker å bli skjermet for denne type spekulasjoner. Det melder Football London.
   
  .
 5. Del
  Ifølge britiske Express ønsker Manchester United å signere Bournemouth-angriper Callum Wilson i januarvinduet. Ryktene sier at  klubben vil friste med at det er større sjanse å få en plass på det engelske landslaget til EM 2020, dersom Wilson signerer med Ole Gunnar Solskjærs United.
 6. Del
  Manchester United benekter at Paul Pogba har bedt om en lønn på over 6,5 millioner kroner i uken for å signere ny kontrakt med klubben. Ifølge britiske Mirror avkrefter klubben at det har vært forhandlinger ennå, og at de ikke har noe tidspress for å komme med et nytt tilbud til  Pogba som har to år igjen av kontrakten med United.
 7. Del
  West Hams Declan Rice er en ettertraktet kar. Ifølge Daily Star skal 20-åringen ha en prislapp på omtrent 900 millioner kroner. Manchester United har tidligere blitt koblet til midtbanespilleren. Rice kom til West Ham fra Chelsea sitt akademi i 2014.
 8. Del
  Tidligere Chelsea-sjef Maurizio Sarri håper på en gjenforening med N'Golo Kanté. Ifølge The Sun vil Juventus by omlag 750 millioner kroner for den franske løpsmaskinen.
 9. Del
  Det er ikke bare Ødegaard som kobles til Manchester United. Daily Mail hevder at Solskjær og co. holder James Maddison under nøye oppsikt. Manchester Evening News hevder også at Barcelona-angriperen Ousmane Dembele er på Solskjærs radar.
 10. Del
  Martin Ødegaard har levert strålende prestasjoner i denne La Liga-sesongen. Nå melder den spanske avisen Sport at flust av europeiske toppklubber vil hente nordmannen. Manchester United, Bayern München, Liverpool, Borussia Dortmund, Inter, Arsenal og Atlético Madrid er klubbene som blir nevnt. 
  Den britiske tabloidavisen The Sun hevder også at Manchester United vil kjøpe 20-åringen. Ifølge avisen mener United at Ødegaard vil være mulig å kjøpe for omlag 280 millioner kroner.
 11. Del
  AS skriver at Arsenal er den siste klubben til å ligge langflat etter Martin Ødegaard. Han ses på som en fin erstatter for Mesut Özil. Etter Ødegaards imponerende sesonginnledning, er de fleste storklubbene i Europa nevnt som beundrere av ham, men Real Madrid virke rikke å være lystne på å selge juvelen.
 12. Del
  Ole Gunnar Solskjær og Manchester United linkes ikke bare til Sean Longstaff og Moussa Dembele. Metro skriver at det er gitt grønt lys til å sørge for at Tottenhams midtbanemaestro Christian Eriksen (27) blir United-spiller i januar. Eriksen vil bort fra Tottenham, og har en kontrakt som går ut til sommeren, men dansken vil helst til en storklubb sydover i Europa. Manchester United er på jakt etter en kreativ og målfarlig offensiv midtbanespiller. Det kan gjøre at de er villig til å punge ut for Eriksen.
 13. Del
  Bayern München skal ha avslått en mulighet til å kjøpe Manchester Citys Gabriel Jesus i sommer, mens de nå skal være villige til å snakke med teamet rundt Leroy Sané i samme klubb om en overgang, skriver Bild. Sané var sterkt linket bort fra City før han pådro seg en alvorlig kneskade tidlig i sesongen. Nå er han godt i gang med å bygge seg opp igjen.
 14. Del
  Ifølge AS har Atlético Madrid holdt samtaler med qatarske Al Rayyan om et salg av stjernespiss Diego Costa (30). Et salg kan skje allerede i januar.
 15. Del
  Arsenals Mesut Özil-hodepine vokser. Daily Mail skriver at klubben frykter de ikke får leid ut tyskeren i januarvinduet - selv om de betaler deler av den enorme lønnen, som er på 350 000 pund i uken,