Fotballrykter og overganger

 • Følg overganger og rykter
 1. Del

  Avis: Vurderer å selge Ronaldo

  Ifølge den spanske avisen Sport, skal Juventus sterkt vurdere å legge ut Cristiano Ronaldo (35) for salg til sommeren.
  I tillegg til at Ronaldo ifølge avisen oppfattes som noe hoven som person, er han storklubbens høyest gasjerte spiller.
  Med en årslønn på over 300 millioner kroner tjener han fem ganger mer enn Paulo Dybala, som er nummer to på listen.
  Juventus er tungt rammet økonomisk av koronapandemien og trenger å redusere kostnadene. Da kan et salg av Ronaldo, som tross alt er 35 år og bare har kontrakt til sommeren 2022, være en grei løsning.
  Ronaldo har i det siste også fått kritikk for egoistisk spill sitt fra blant andre trener Andrea Pirlo og trenerlegende Fabio Capello.
 2. Del
 3. Del
 4. Del
 5. Del

  Welbeck klar for Brighton

  Den tidligere Arsenal- og Manchester United-spilleren Danny Welbeck har signert en ettårsavtale med Brighton. Det melder klubben på sine hjemmeisder.
  29-åringen startet sin karriere i Manchester United og har dernest vært på utlån til Preston og Sunderland. I 2014 signerte han for Arsenal før han gikk til Watford forrige sesong. 
  Welbeck står bokført med 42 landskamper og nesten 100 kamper til sammen for Manchester United og Arsenal.
  – Vi er glade for at Danny blir en del av vårt lag. Han vil gi oss flere alternativer på spissplass, sier Brighton-manager Graham Potter.
 6. Del

  BA: Horneland blir presentert som Brann-assistent søndag

  Tidligere Rosenborg-trener Eirik Horneland blir ny Brann-assistent innen helgen er over, erfarer BA.

  Avisen skriver at Horneland blir presentert som assistenttrener søndag. Det vil skje i forbindelse med en varslet pressekonferanse.

  «Før treningen på søndag vil Brann komme med en annonsering, og i den anledningen inviteres media til Stadion», står det i en melding på Branns nettsider.

  Onsdag skrev Bergens Tidende at Horneland var nær å slutte seg til Kåre Ingebrigtsens trenerteam i klubben. Der er det ledig plass etter at Robert Hauge i forrige uke forlot Brann.

  (©NTB)

 7. Del

  Liverpool låner ut Elliott og Wilson

  Liverpool har sendt Harvey Elliott på utlån til Championship-klubben Blackburn for resten av sesongen. Det bekrefter Liverpool på sine hjemmesider. 17 år gamle Elliott har spilt ni kamper for Merseyside-klubben siden han kom fra Fulham i 2019.
  Også Harry Wilson lånes ut til en Championship-klubb. 23-åringen var i fjor utlånt til Bournemouth, men skal resten av sesongen spille for Cardiff. Waliseren scoret syv mål på 31 kamper for The Cherries forrige sesong.
  Harry Wilson lånes ut til Cardiff.
 8. Del

  Medier: Manchester United har trigget Pogbas klausul 

  Ifølge Sky Sports og Manchester Evening News har Manchester United benyttet seg av en opsjon i Paul Pogbas kontrakt og forlenget den til fram til sommeren 2022.
  Franskmannen har nylig uttalt at det hadde vært en drøm å spille for Real Madrid – som skal ha vært en av grunnene til at Manchester United har valgt å forlenge Pogbas kontrakt.
  Manchester United-spiller Paul Pogba har tidligere flørtet med Real Madrid
 9. Del

  Tottenham hentet spiller i siste liten

  Spurs bekrefter på sine nettsider at de har sikret seg midstopperen Joe Rodon (22) fra Swansea. Ifølge The Athletic betaler Tottenham 15 millioner pund for spilleren inkludert tilleggsklausuler. Det tilsvarer 180 millioner kroner etter dagens kurs. 
  Rodon har spilt fire landskamper for Wales. 
  Det interne overgangsvinduet i England stengte klokken 18.00 norsk tid. Der kunne Premier League-klubber hente fra lag i lavere divisjoner, men ikke handle mellom hverandre. 
  At overgangsfristen er ute, betyr at Joshua King blir i Bournemouth.  
 10. Del

  Manageren om King: - Han forstår situasjonen

  Joshua King luftet frustrasjonen over egen situasjon etter Norges landskamp mot Nord-Irland onsdag. Spissen omtalte de to siste månedene som de verste han noen gang har vært gjennom, og lot det tydelig skinne gjennom at han venter på en overgang bort fra Bournemouth - en overgang som ikke har kommet etter nedrykket fra Premier League.
  Fredag stenger overgangsvinduet innad i England som gjør at spillere kan bli hentet til Premier League-klubbene fra lavere divisjoner, samt mellom lagene på nivå to og nedover. Manager Jason Tindal forventer ikke stor aktivitet i Bournemouth sa dette om Kings situasjon.
  - Dersom et akseptabelt tilbud kommer på noen av våre spillere, så skal vi se på det. Vi har hatt noen tilbud på Josh som ikke var akseptable, sier Tindal ifølge lokaljournalist Tom Crocker.
  Fiorentina og Torino fra Serie A er blant klubbene som har vært koblet til King tidligere.
  - Josh har det fint. Han forstår situasjonen, sier Tindal.
 11. Del

  Liverpool låner ut midtbanespiller

  Den serbiske midtbanespilleren Marko Grujic (24) skal spille resten av sesongen på utlån i Porto. Grujic, som de to siste sesongene har vært utlånt til Hertha Berlin, har spilt begge Ligacup-kampene for Liverpool denne sesongen. Porto har også sikret seg Felipe Anderson (27) på lån fra West Ham.
 12. Del

  Nå blir det Partey i Nord-London

  Arsenal bekrefter at Thomas Partey melder overgang fra Atletico Madrid og er klar for London-klubben. Overgangen ble annonsert av klubben rundt kl. 00:30 tirsdag. Arsenal betaler utkjøpsklausulen alle spillere i La Liga har. Parteys var på 45 millioner pund.
 13. Del

  Ny keeper til Everton

  Overgangsvinduet har stengt, men på overtid bekrefter Everton at de har signert den svenske landslagskeeperen Robin Olsen på et sesonglangt lån fra Roma.
 14. Del

  Raphina klar for Leeds

  Leeds har hentet Rennes-vingen Raphinha, skriver klubben på sine nettsider. 

  Den brasilianske 23-åringen har skrevet under på en fireårskontrakt på Elland Road.

  Han er klubbens 13. signering i løpet av overgangsvinduet, og får nummer 18 på ryggen.
  KLAR FOR LEEDS: Raphinha har signert.
 15. Del

  Walcott vender tilbake til Southampton

  Theo Walcott er klar for Southampton. 31-åringen har spilt for Everton siden 2018 og lånes nå ut til The Saints resten av sesongen. Det melder Southampton på sine nettsider. Den tidligere Arsenal-spilleren fikk 85 kamper for Everton og har scoret 11 mål.
  RETURNERER: Theo Walcott returnerer til gamleklubben