Deadline Day 2021

 • Følg overganger og rykter
 1. Del

  Nøkkelspiller forlater Start

  Erlend Segberg (23) og Start har ikke kommet til enighet om en ny kontrakt. Ifølge TV 2s opplysninger er partene enige om å skille veier. Segbergs kontrakt med klubben gikk ut ved nyttår. Det er ikke bestemt hvor Segberg fortsetter karrieren, men det har vært interesse for kristiansanderen i både Norge og utlandet.

  FERDIG I START: Erlend Segberg. Foto: Bildbyrån
 2. Del

  Molde hentet ivoriansk spisstalent

  Spissen David Datro Fofana (18) har undertegnet en fireårskontrakt med Molde.

  18-åringen, som var med i Elfenbenskystens forrige A-lagstropp, kommer fra B-stallen til den franske toppklubben Angers.

  Han var på prøvespill i Molde i mars i fjor, men måtte sendes tilbake på grunn av koronautbruddet.

  – Vi har holdt kontakten, og han hatt fin utvikling der nede og har vært med i landslagstroppen til Elfenbenskysten. Det er en unggutt som vi har store forhåpninger til. Vi skal være med på «fotballveien» til David, slik at han blir så god som mulig, men det vil selvsagt bli en tilvenningsperiode, sier Molde-trener Erling Moe til klubbens nettsted.

  – Jeg er veldig glad for avtalen med Molde Fotballklubb og ser fram til kunne score mange mål for klubben. Jeg trives veldig godt i Molde, en stille, flott by, og jeg er blitt veldig godt mottatt her, sier Fofana.

  (©NTB)

 3. Del
 4. Del
 5. Del

  Minamino bekreftet klar for Southampton

  Takumi Minamino drar på et sesonglangt lån til Southampton. Det bekrefter klubben selv natt til tirsdag. Japaneren har slitt med lite spilletiden under Jürgen Klopp siden overgangen fra Red Bull Salzburg. Det skal imidlertid ikke være snakk om opsjon på kjøp. 
 6. Del

  Shane Long på lån til Bournemouth

  Southampton låner ut Shane Long til Bournemouth. Dermed har The Cherries erstattet King som er på vei til Everton. 
 7. Del

  Fulham henter Josh Maja på lån

  Fulham har hentet Josh Maja på lån fra Bordeaux ut sesongen. De har også opsjon på å kjøpe den unge engelske spissen.  
 8. Del

  Maitland-Niles lånet ut til WBA

  Ainsley Maitland-Niles går til West Bromwich på et sesonglangt lån. Arsenal-spilleren var ettertraktet i dette vinduet, men skal ha ønsket å spille på midtbanen noe Sam Allardyce skal ha lovet unggutten. Det skal ikke være snakk om en kjøpsopsjon.  
 9. Del

  Willock lånes ut

  Newcastle bekrefter at de har hentet Arsenals Joe Willock på lån ut sesongen. Midtbanespilleren har havnet lenger og lenger bak i rekken hos London-klubben den siste tiden.
 10. Del

  Mustafi forlater Arsenal

  Shkodran Mustafi (28) er ferdig i Arsenal. Den tidligere tyske landslagsspilleren har signert en kontrakt med Schalke 04 ut resten av sesongen. Det melder tyskerne selv på Twitter. Den nyheten kommer like etter at det ble kjent at Schalke leier ut midtstopper Ozan Kabak (20) til Liverpool. Dermed har de fått på plass sin foretrukne erstatter. Mustafi har vært i Arsenal siden 2016, men har fått svært lite spilletid under manager Mikel Arteta. 
 11. Del

  Everton og Fulham vil ha Joshua King

  Flere medier melder at Everton og Fulham har fått akseptert bud på Bournemouths Joshua King. Mer om overgangssagaen her
 12. Del
 13. Del

  Neppe Tokmac-overgang dette vinduet

  Tokmac Nguen har blitt linket til en rekke klubber i januar, men få timer før overgangsvinduet stenger tyder alt på at han blir værende i ungarske Ferencvaros. TV 2 får opplyst at 27-åringen har slått seg til ro med å bli værende i Ungarn fram til det kommende overgangsvinduet.

 14. Del

  Arsenal aktive på tampen av vinduet

  Arsenal har jobbet aktivt med å trimme stallen dette januar-vinduet. Flere medier melder at Joe Willock nå er klar for Newcastle på lån. Midtbanespilleren har nytt tillit fra benken så langt denne sesongen, men med Martin Ødegaard inn blir det tungt for unggutten å få nok spilletid i Nord-London.
  Ainsley Maitland-Niles er en annen unggutt som sliter med spilletid. 23-åringen skal være veldig nær en overgang til West Brom. Ifølge Sky Sports er overgangen imidlertid i fare fordi en annen større klubb har kastet seg inn i jakten på landslagsspilleren.
  Begge overgangene er ventet å landes som lån i løpet av kvelden.
 15. Del

  Glimt-avslag på nye Junker-bud

  Jakten på Bodø/Glimts storscorer Kasper Junker fortsetter inn mot det internasjonale overgangsvinduets siste timer. Ifølge agenten hans, Christian Bysted, har Bodø/Glimt avslått to bud på 26-åringen bare i dag.

  Det skjer dagen etter at Bodø/Glimt gjorde det kjent at de hadde avsluttet forhandlingene med tyrkiske Kayserispor.

  - To klubber har henvendt seg til klubben, og flere til meg. Det har vært bud i dag som har vært mer enn hva Kasper har fått beskjed om skulle være nok. Men Glimt har valgt å presse, presse og presse til det ikke er nok tid, det er fullstendig håpløst. Og så har klubbene gått videre til nestemann på lista, sier agent Christian Bysted.

  Slik TV 2 forstår det skal ikke klubbene ha ønsket å betale hele overgangssummen umiddelbart.

  Bodø/Glimts daglige leder Frode Thomassen har ikke besvart TV 2s henvendelser mandag. TV 2 får opplyst at Glimt ikke er interessert å senke sitt økonomiske krav, og at man derfor ikke regner med noen salg før overgangsvinduet stenger ved midnatt.

  Agent Bysted legger ikke skjul på at han er veldig lite imponert over Bodø/Glimts avvisninger i dette overgangsvinduet.

  - De har vært vanskelige. Hva skal man si? I 2019 ringte Glimt til meg, og trengte min hjelp for å få Kasper fra Horsens. Det skulle være så billig som mulig, de hadde ikke så mye penger, og jeg hadde et møte med (Aasmund) Bjørkan i Bodø. De lovet høyt og hellig at dersom Kasper gjorde en god jobb og scoret 20 mål, så skulle han få dra i januar.

  - Da det kom bud i sommer var det samme historie. "Vi skal selge ham til vinteren". Og når man da får bud på 15 millioner kroner, 25 millioner kroner og over 20 millioner kroner igjen, og de likevel sier nei, så skuffer det meg veldig. Bjørkan og (Håvard) Sakariassen har solgt ham en drøm, som vi trodde på.

  Verken Bjørkan eller Sakariassen har besvart TV 2s henvendelser om denne saken mandag kveld.
Antall visninger