Fotballrykter og overganger

 • Følg overganger og rykter

Fotballrykter og overganger

 1. Del

  Ighalo blir værende i United

  Sky Sports melder at Manchester United er på vei til å bli enig med Shanghai Shenhua om en forlengelse av låneavtalen for spissen Odion Ighalo. Det sier også agenten hans, Atta Aneke, til VG. Han bekrefter det også overfor TV 2. Den nye avtalen skal gjelde ut året. 
  – Vi jobber med det. Mest sannsynlig blir det en forlengelse. Det er ganske sikkert, sier agent Atta Aneke til TV 2.

  Han har ikke signert ennå, men går det i orden, blir han veldig fornøyd, sier Aneke, som bekrefter at Ighalo har uttrykt et ønske om å bli værende på Old Trafford.

  Aneke sier at det dreier seg om en avtale ut 2020. På spørsmål om det kan være aktuelt med en permanent avtale, svarer agenten «ikke som jeg vet nå».
  Den opprinnelige avtalen utløp i helgen, men på grunn av koronakrisen vil United ha ham med til sesongavslutningen, som skal begynne igjen 17. juni.

 2. Del
  The Star melder at Kristoffer Ajer kan bli solgt fra Celtic i sommer om noen er villig til å betale minst 200 millioner kroner for midtstopperen.
 3. Del
  Barcelona vil gjerne ha Miralem Pjanic fra Juventus. I retur skal Juve insistere på å få vidunderbarnet Ansu Fati (17) på lån som en del av en slik avtale.
 4. Del
  Arsenals Lucas Torreira har avslørt at han ser på en overgang til Boca Juniors som en drømmeovergang. Midtstopper David Luiz virker å være på vei bort fra klubben også, men han må gå ned i lønn om han skal komme tilbake til Benfica, som er hans foretrukne destinasjon.
 5. Del
  Bournemouth prøver å få stjernespiller Ryan Fraser (26) til å signere en kontrakt som gjør at han fullfører sesongen med den nedrykkstruede klubben. Den ettertraktede skotten kan gå gratis til en annen klubb 1. juli. Arsenal og Tottenham er blant klubbene som vi hente ham.
 6. Del
  Chelsea skal være nær en låneavtale med Barcelona for Philippe Coutinho, ifølge Daily Star, mens de også skal være etter Juventus-kantspilleren Federicho Bernardeschi. Samtidig har agenten til Jesus Corona, som er kantspiller på Porto, bekreftet samtaler med Chelsea. Chelsea og PSG skal også kjempe om å kjøpe Portos venstreback Alex Telles.
 7. Del

  Gerrard signerer legendesø​nn
  Ianis Hagi skal spille for Rangers de kommende sesongene. Den rumenske unggutten har allerede vært utlånt til den skotske storklubben, men nå blir overgangen gjort permanent. Ifølge britiske medier skal overgangssummen være på omlag 36 millioner kroner.

  21-åringen har spilt tolv kamper og scoret tre ganger for Rangers etter at han kom til klubben på lån fra Genk i januar. 

  – Ianis er kjent i hele Europa som en ung og spennende spiller. Å få ham til Rangers på permanent vis er strålende nyheter, sier Steven Gerrard til klubbens hjemmeside.

  Den offensive midtbanespilleren har ti A-landskamper for Romania. Det er fortsatt et stykke opp til pappa Gheorghe Hagi som har 124 landskamper.

   

 8. Del

  Kan være ferdig i Arsenal

  David Luiz' opphold i Arsenal ser ut til å være over etter bare ett år. 33-åringens kontrakt utløper om en måned, og det er ingen forhandlinger planlagt om en forlengelse, melder Skysports.
  Det ble meldt i fjor sommer at han kom fra Chelsea på en toårskontrakt, men kontrakten skal bare ha vært på ett år. Den brasilianske midtstopperen er lysten på å avslutte karrieren i Benfica, som han kom til i 2007.
 9. Del

  På vei til LSK

  Lillestrøm er i ferd med å forsterke stallen med Torbjørn Kallevåg (27) fra FK Haugesund, melder VG. Spilleren har allerede sagt farvel til lagkameratene i Haugesund.
 10. Del

  Solskjær takker supporterne

  I en pressemelding fra Manchester United fredag takker Ole Gunnar Solskjær supporterne.
  – Jeg vil takke supporterne for deres fantastiske støtte så langt denne sesongen. Vi ser frem til å ønske dem velkommen tilbake til Old Trafford så snart det er trygt, sier Manchester United-manageren.
 11. Del

  Pål André Helland blir i Rosenborg

  Etter lengre tids spekulasjoner har Helland bestemt seg for å bli på Lerkendal. Han har signert en kontrakt ut 2022. Vingen har tidligere vært koblet til IFK Norrkøping, men RBK ville ikke la ham dra. - Jeg er selvsagt fornøyd. Hvem hadde trodd dette i november? Men RBK er en veldig fin plass for meg å være, sier Helland til Adressa.
 12. Del
  FCK selger stjernespiss
  Pieros Sotiriou selges fra FC København til FC Astana. Det melder Ekstra Bladet. 
  Den kypriotiske spissen har vært en nøkkelspiller for Ståle Solbakken de siste sesongene. Ifølge danske medier skal overgangssummen være på nærmere 50 millioner kroner.
  På torsdag skal FCK spille mot Celtic i Europa League.
 13. Del

  Medier: Barcelona kjøper fri dansk angrepsspiller

  Den danske fotballprofilen Martin Braithwaite hevdes å være på vei til Barcelona. Den katalanske storklubben vil angivelig utløse hans utkjøpsklausul.

  Det melder flere spanske medier samt den danske storavisen BT. Overgangen kan angivelig bli klar allerede tirsdag eller onsdag.

  28 år gamle Braithwaite skal være i forhandlinger om en kontrakt som strekker seg fram til sommeren 2025.

  Angrepsspilleren spiller i øyeblikket for Barcelonas La Liga-rival Leganes. Ifølge den katalanske avisen Sport skal han ha en utkjøpsklausul pålydende 18 millioner euro, tilsvarende rundt 180 millioner norske kroner.

  Barcelonas nye trener Quique Setien skal uttrykt et klart ønske om å hente Braithwaite, ifølge Sport.

  Det spanske overgangsvinduet er i utgangspunktet stengt, men en særspansk regel åpner for at Barcelona kan hente inn en erstatter for langtidsskadde Ousmane Dembele.

  Franskmannen er først ventet tilbake på banen neste sesong.

  Martin Braithwaite har spilt for Leganes siden i januar i fjor. 13 mål og åtte målgivende pasninger på 48 kamper er fasiten. Tidligere denne sesongen score han mot både Barcelona og Real Madrid.

  28-åringens agent Hasan Cetinkaya er samme mann som bidro til at Frenkie de Jong gikk fra Ajax til nettopp Barcelona i fjor sommer. Både BT og den spanske avisen Mundo Deportivo skriver at Cetinkaya den siste tiden har forhandlet med Barcelona om en overgang for Braithwaite.

  (©NTB)

 14. Del

  Haugesund vil hente norsk keeper

  KFUM-keeper Knut-Andrè Skjærstein er ettertraktet. Tidligere i vinter viste 24-åringen seg fram for Eliteserie-laget Aalesund, men nå tyder mye på at han kan ende opp i Haugesund. Etter det TV 2 forstår er klubbene i dialog og skal være nær ved å bli enig om detaljene rundt en overgang for keeperen.
 15. Del
  Ifølge Adresseavisen er Alexander Søderlund på vei til den svenske klubben Häcken. I januar var angrepsspilleren ryktet til Tyrkia, men etter at det europeiske overgangsvinduet stengte har det vært stille rundt 32-åringen. Nå ser det likevel ut som om at det kan gå mot en overgang for den tidligere landslagsspilleren.