Nyttår 2016

 • Følg nyttårsfeiringen verden over i vårt livesenter!
 • Vi følger med etter hvert som verden går inn i det nye året
 • Klokken 21 kan du følge det spektakulære fyrverkeriet i Dubai

Nyttår 2016

  • Del
   En 16 år gammel gutt er sendt til sykehus med skader i ansiktet etter en fyrverkeriulykke i Steinkjer i Nord-Trøndelag.

   Gutten har kutt over nesen og røde øyne, men det er så langt ikke påvist øyeskade, ifølge politiet.

   – Han er sendt til sykehuset på Namsos. De har øyeekspertise og skal få sjekket ting skikkelig, sier Jan Tore Tiltnes i politiet i Nord-Trøndelag til Adresseavisen.

   Politiet varsler at de oppretter sak for å finne ut hva som har skjedd.

   – Gutten og en voksen slet med å få fyr på et bakkestående batteri da det plutselig smalt, skriver Trøndelag politidistrikt på Twitter. (©NTB)

  • Del
   To kvinner i 20-årene ble lettere skadd i en ulykke med fyrverkeri i Trysil.

   – Et fyrverkeribatteri hadde veltet, men det gikk heldigvis forholdsvis bra, sier operasjonsleder Kjartan Vaage i Innlandet politidistrikt til NTB.

   En av kvinnene fikk skader i et kne, den andre i låret. Begge oppsøker legevakt for behandling. 

   NTB

  • twitterDel
  • Del
   En mann i 60-årene feiret inngangen til det nye året på en litt vel kraftig måte, skriver politiet i Telemark på Twitter. 

   Mannen tok med seg ei hagle ut og skjøt flere skarpe skudd opp i luften. Politiet dro til stedet og avvæpnet mannen som var beruset. 

   Politiet presiserer at han ikke truet noen men at «oppførselen ikke var tillitsvekkende og det var i alle fall en svært uforsiktig omgang med våpen». Politiet beslagla fem våpen som mannen er i besittelse av. 
  • Del
   Politiet på Romerike skriver på Twitter at en politipatrulje står tåkefast like ved Lørenskog stasjon. De har kun en meter sikt og tør ikke å kjøre. 

   Like før skrev politiet i Oslo at bilister må kjøre svært forsiktig på grunn av tett tåke. 

   Nyttårsfyrverkeriet i Oslo ble litt tidligere på kvelden ødelagt på grunn av tåke. 
   Dette bildet viser sikten på E18 like utenfor Oslo. (Foto: Goran Jorganovich)   • twitterDel
  • Del

   Vi ser nå direktebilder fra Akropolos i Aten. Om en time går turen til Berlin.

  • Del

   Politiet i flere fylker melder om hunder på rømmen. De oppfordrer eiere til å ta vare på de firbeinte når rakettene skytes opp. Mange kjæledyr, og spesielt hunder, skremmes av lydene av fyrverkeri.

   – En rekke hunder på tur i distriktet. Skremt av fyrverkeri? Hundeeiere oppfordres til å passe ekstra godt på dyrene i timene fremover, skriver politiet i Haugesund på Twitter.

   Også i Telemark har operasjonssentralen sett seg nødt til å ut med en generell melding til hundeeiere på årets siste dag.

   – Mange meldinger om hunder som løper rundt. Viktig at eiere melder fra om hunden har stukket av, slik at en unngår at hunden blir innbrakt. Slike innbringelser kan koste hundeeier dyrt.

   – Det koster minimum 1.390 kroner om noen av firmaene vi bruker skal ta vare på hundene over natta. Pass uansett godt på hundene deres i kveld, sier operasjonsleder Ole Kamben i Sør-Øst politidistrikt til Varden. (©NTB)

  • twitterDel

  TIPS OSS!

  Tips oss på 02255 eller klikk her for å sende inn ditt tips.