Sportsdøgnet direkte

 • Bli oppdatert på siste nytt
 • Vi besvarer spørsmål du lurer på

Sportsdøgnet direkte

Viktige hendelser

 1. 05. apr 17:10

  Ceferin avviser frist for MesterligaenUefa-president Aleksander Ceferin avviser at han har satt en frist tidlig i august for ferdigspilling av mesterligaen og europaligaen

 2. 03. apr 17:25

  Haalands hjemmebane blir behandlingssenter for viruspasienterBorussia Dortmund opplyste fredag at klubben gjør om deler av sitt stadionanlegg til et medisinsk senter

 3. 03. apr 15:33

  Uefa-sjefen til angrep på belgisk fotball, retter skarp advarselUefa-president Aleksander Ceferin er oppgitt over at fotballforbundet i Belgia har avblåst sesongen som følge av koronakrisen

 4. 31. mar 14:17

  Oslo kommune gjenåpner idrettsbaner for egentreningByrådet i Oslo har snudd i saken om stengte idrettsanlegg og åpner fotballbaner for egenorganisert trening innenfor smittevernreglenes begrensninger, melder VG

 5. 30. mar 13:21

  Sommer-OL starter 23

 6. 30. mar 11:27

  NFF vurderer tre overgangsvinduer i 2020Norges Fotballforbund kan komme til å dele opp sommerens overgangsvindu som følge av koronapausen

 7. 29. mar 09:49

  Neville foreslår tiltak for å fullføre fotballsesongen i EnglandGary Neville mener det er nødvendig å avslutte den engelske fotballsesongen og kommer med flere forslag

 8. 28. mar 21:19

  Hele Juventus-laget går ned i lønnSamtlige Juventus-spillere har sagt seg villige til å gå ned i lønn fram til juni som følge av koronaviruset

 9. 25. mar 18:54

  Trump lovpriser OL-utsettelsenUSAs president Donald Trump er svært fornøyd med at sommerens OL i Tokyo ble utsatt, og sier at han vil besøke lekene når de måtte bli arrangert

 10. 25. mar 14:08

  EHF kaster om på planene, Champions League-avslutningene i august og septemberDet europeiske håndballforbundet (EHF) har flyttet sine store sluttspill for klubblag til høsten

 11. 24. mar 19:04

  Norges Fotballforbund utsetter seriestarten til slutten av maiNorges Fotballforbund ser ikke for seg noen oppstart av eliteseriesesongen for kvinner og menn før i andre halvdel av mai

 12. 20. mar 18:45

  Odd permitterer spillerne 45 prosentGjennom dialog med representanter for spillergruppa har det kommet fram et sterkt ønske om en løsning som er lik for alle spillere, melder klubben, som likevel er opptatt av å beholde alle spillerkontrakter som i dag, samt å kutte nødvendige kostnader

 13. 20. mar 17:29

  NIF ber IOC vurdere revurdere OL om pandemien er ute av kontrollNorges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) sendte fredag et brev til president Thomas Bach i Den internasjonale olympiske komité (IOC)

 1. Del

  Helsedirektøren til TV 2: - Kan bli tomme tribuner ut 2020

  Nordmenn må forberede seg på en annerledes hverdag ut 2020, sier helsedirektør Bjørn Guldvog.til TV 2.

  Guldvog ber nordmenn om å forberede seg på at man i månedene som kommer, ikke kan arrangere store sammenkomster som for eksempel bryllup.

  – At vi om noen måneder kommer i en situasjon at vi kan åpne opp for store forsamlinger, er vanskelig å tenke seg, men det er mye vi ikke vet ennå.

  – Når du sier store forsamlinger, hva tenker du på da?

  – Vi har allerede nå begrensninger i størrelsen. Vi sier at når man er ute i det offentlige rom, skal det bare være fem, og vi skal ha to meter distanse fra hverandre. Det er mulig man kan myke opp det, gitt at smittetallet blir lavere, men vi må være forberedt på at det i overskuelig fremtid blir vanskelig å gjennomføre store folkeforsamlinger. Hvis det er smitte i befolkningen, vil slike forsamlinger bidra til en gnist som gir veldig mange smittede, sier Guldvog, til TV 2.

  – For eksempel idrettsarrangementer hvor folk sitter tett, vil være vanskelig i 2020?

  – Ja, det antar jeg. Det er vanskelig å anslå nøyaktig hvor lenge, men jeg antar det vil være vanskelig ut 2020. Så er det naturlig å tenke seg at man kan ha idretter, men da uten publikum til stede på den måten vi har hatt publikum. Vi vil få mer og mer kunnskap som gjør at vi kan løse dette med publikum, seter og avstand på en annen måte enn vi gjør i dag, men at vi raskt skal tilbake til det å sitte tett ved siden av hverandre i store forsamlinger, blir forholdsvis lenge til. Når jeg sier forholdsvis lenge, mener jeg ut 2020, sier helsedirektøren.

 2. Del

  Spurs bekrefter: Son skal avtjene militærtjeneste i hjemlandet

  Tottenham skriver på sine hjemmesider at Heung-Min Son kommer til å gjennomføre den obligatoriske militærtjenesten i Sør-Korea denne måneden. 
  Angrepsspilleren har vært i hjemlandet siden slutten av mars, hvor han for øyeblikket er i karantene. 
  "Vårt medisinske apparat er i kontinuerlig kontakt med Son, for å sjekke til skaden han pådro seg i armen under kampen mot Aston Villa 16. februar. 
  Angrepsspilleren gjennomgikk operasjon i Sør-Korea før han dro tilbake til England i slutten av februar. Etter at Premier League ble utsatt grunnet koronaviruset dro Son tilbake til hjemlandet. Spurs skriver på sine hjemmesider at angrepsspilleren vil returnere til London etter at militærtjenesten er over i mai.

 3. Del

  Ingen British Open på Hovland og co

  Årets utgave av British Open er blitt avlyst som følge av koronaviruset. Samtidig har US Open, PGA Championship og US Masters fått nye datoer senere i 2020.

  British Open på Royal St. George's på sørkysten av England skulle blitt spilt 16.- 19. juli, men koronaviruset har satt en stopper for det. Årets utgave av verdens eldste golfturnering er med det avlyst. Neste gang turneringen spilles blir fra 11. til 18. juli i 2021.

  Det er første gang siden andre verdenskrig på 40-tallet at British Open ikke går av stabelen.

  – Vi har undersøkt alle alternativene for å få spilt «The Open» i år, men det kommer ikke til å være mulig, sier British Open-sjef Martin Slumbers.

  – Vi skjønner at mange er skuffet over avgjørelsen vi har tatt, men vi må beskytte helsen og sikkerheten til fansen, spillerne, frivillige og de som jobber med turneringen, fortsetter Slumbers.

  Fått nye datoer

  Samtidig som British Open utsettes til 2021, har de tre andre Major-turneringene fått nye datoer. British Open er den eneste som ikke avvikles i år.

  Til vanlig er US Masters årets første Major-turnering. Også den er utsatt. Turneringen skulle vært arrangert fra 9. til 12. april, men har nå fått nye datoer: 12. til 15. november på Augusta National Golf Club. Dermed blir den også den siste Major-turneringen i 2020.

  PGA Championship skulle opprinnelig bli arrangert i mai, men det er nå bekreftet at storturneringen skal arrangeres fra 6. til 9. august.

  Også US Open har blitt flyttet. Egentlig skulle den gå av stabelen fra 18. til 21. juni, men den skal nå avvikles fra 17. til 20. september i New York.

  (©NTB)

  (©NTB)

 4. Del

  Sveriges fotballforbund permitterer 90 ansatte, også landslagssjefene

  Sveriges fotballforbund har besluttet å permittere 90 av sine 150 ansatte i tidsrommet 14. april til 31. mai. Landslagssjefene omfattes også.

  Landslagssjefene både for menn (Janne Andersson) og kvinner (Peter Gerhardsson) permitteres 40 prosent. Det samme gjelder deres assistenter.

  – Vi ser at det blir færre arbeidsoppgaver, og derfor gjør vi dette grepet, sier generalsekretær Håkan Sjöstrand til forbundets nettsted.

  – Selvsagt påvirkes SvFF akkurat som alle andre av koronautbruddet, og det gjelder også økonomisk. Vi har et ansvar for å gjøre det vi kan, og gjøre det i tide, for å beskytte organisasjonen på lang sikt i en svært usikker og utfordrende situasjon.

  Ingen av de 90 berørte medarbeiderne permitteres fullt ut, men i ulike prosentsatser fra 20 til 60.

  Tiltaket betyr at forbundet reduserer sine lønnsutgifter betydelig, samtidig som de permitterte etter statlige tilskudd sitter igjen med over 90 prosent av vanlig lønn.

  (©NTB)

 5. Del
 6. Del

  Lønnskutt for Southgate

  Den engelske landslagssjefen Garerth Southgate har tatt et lønnskutt på 30 prosent som følge av koronakrisen, bekrefter Det engelske fotballforbundet (FA) mandag ettermiddag. Den tidligere Aston Villa- og Middlesbrough-spilleren er blant de best betalte i forbundet.
  FA opplyser også at ansatte med en årslønn på mer enn 640.000 kroner vil få et midlertidig lønnskutt på 7,5 prosent, mens toppledelsen kutter lønnen med 15 prosent.
 7. Del
 8. Del

  The Athletic: Fifa vil forlenge sesongen på ubestemt tid

  Fifa kommer til å bekrefte at fotballsesongen 2019/20 blir forlenget over hele verden og la fotballforbundene i hvert land bestemme når sesongen avsluttes.

  Ifølge det anerkjente nettstedet The Athletic, vil Fifa også endre på datoene på sommerens overgangsvindu og tillate forlengning av kontrakter for spillere med avtaler som løper ut 30. juni.

  Endringene kommer av at koronaviruset stoppet fotballsesongen og vil bli bekreftet i løpet av de neste 48 timene hevder The Athletic.

  Forrige uke uttalte Uefa og president Aleksander Ceferin et ønske om å fullføre sesongen, men benektet å ha satt en frist for 3. august for å fullføre europacupene.

  (©NTB)

 9. Del

  Ceferin avviser frist for Mesterligaen

  Uefa-president Aleksander Ceferin avviser at han har satt en frist tidlig i august for ferdigspilling av mesterligaen og europaligaen.

  Flere medier, deriblant NTB, meldte søndag at Ceferin i et intervju med tyske ZDF sa at de to europacupene må være ferdigspilt innen 3. august for ikke å bli avlyst. Det medførte ikke riktighet.

  intervjuet sa Ceferin at han ser for seg at de to turneringene kan avvikles i juli og august, men at det vil være for sent om man må spille inn i september.

  – Presidenten var veldig tydelig på ikke å sette noen eksakt frist får når sesongen må være over, heter det i en uttalelse fra Uefa.

  – Uefa analyserer for tiden alle muligheter for å få spilt ferdig de nasjonale seriene og europacupene. Dette gjøres i samarbeid med Den europeiske klubbforeningen (ECA) og European Leagues (ligaenes interesseorganisasjon) i arbeidsgruppen nedsatt 17. mars. Første prioritet er å ivareta folkehelsen.

  Det slås fast at nåværende plan er å spille kamper i juli og august om nødvendig, men at det avhenger av når man kan begynne å spille fotball igjen etter tillatelse fra de nasjonale myndighetene i det enkelte land.

 10. Del

  Manchester City bekrefter at klubben ikke vil permittere klubbansatte på grunn av den økonomiske krisen som har oppstått i forbindelse med spredningen av koronaviruset. Det melder Sky Sports.

  - Vi har bekrefte at styreformannen og styret forrige uke bestemte at Manchester City ikke vil dra nytte av myndighetenes økonomiske kriseplan. Vi er fast bestemt på å beskytte våre ansatte, jobbene deres, og vår forretningsmodell, samtidig som vi på samme tid gjør alt vi kan for å støtte vårt lokalsamfunn i den svært utfordrende tiden vi står i, sier en talsperson for Manchester City til Sky Sports News.

  Fem Premier League-klubber, inkludert Liverpool som gikk med nesten 500 millioner kroner i overskudd i fjor, har permittert flere hundre ansatte. Britiske myndigheter vil dekke 80 prosent av lønnen til de ansatte mens de er permittert. Det har fått mange til å reagere, ettersom de mener at skattebetalernes penger ikke burde brukes til å gi økonomiske bidrag til allerede styrtrike klubber.

Chat med TV 2s eksperter

Spørsmål om abonnement eller video?
Takk for din melding!
 1. Profilbilde
  Martin03. apr 13:02
  Del
  Hvordan tror du overgangsvinduet til sommeren blir gjennomført? Hvis det blir noe av? Altså om spillere ikke får gå til ny klubb før sesongen er ferdig.
 2. Profilbilde
  Erlend03. apr 13:01
  Del
  Hat hørt rykter om at siddiser må være skalla for å være med i PL-redaksjonen, stemmer dette?
  1. Profilbilde
   Erik03. apr 13:00
   Del
   @Erlend - Dette er classified information. Men ja!!
 3. Profilbilde
  Roger03. apr 12:59
  Del
  Hvor gærn var Steve Sedgley egentlig
  1. Profilbilde
   Erik03. apr 12:59
   Del
   @Roger - Sedgley var verre enn Gazza. Det summerer det opp ganske bra :-)
 4. Profilbilde
  Harald03. apr 12:58
  Del
  Hva tenker du om å ha 22 lag i neste års premier League hvis de må avlyse?
  1. Profilbilde
   Erik03. apr 12:58
   Del
   @Harald - Forstår ikke hvordan det skal gå opp med kampdatoer. Ekstremt mye sutring allerede om for mange kamper, og så det på toppen? Og FA har jo ikke lyst til å sette FA-cupen på pause, selvfølgelig.
 5. Profilbilde
  Kasper03. apr 12:57
  Del
  Tror du det er fordel norge at EM spilles i 2021?
  1. Profilbilde
   Erik03. apr 12:57
   Del
   @Kasper - Om vi kommer oss dit, ja! Tror vi blir enda bedre da.

TIPS OSS!

Tips oss på 02255 eller klikk her for å sende inn ditt tips.