Tines 100 bestemødre

Hva vil du se?
Norges beste juleoppskrifter
  • Norges beste juleoppskrifter
  • Hvor plasserer man termometeret i kalkunen?
  • Slik pakker bestemor inn karameller
  • Bestemors perfekte form på lussekatter
  • Bestemors beste krumkaketips
  • Karins smultringtips
  • Hvordan skjære opp ribba?
  • Bestemors beste multekremtips
  • Mitt riskremtips
  • Hvordan få perfekt stekt karamellpudding?

Gode tips

  • 23. des 21:00

    Dette var siste kvelden fra ossi Bestemorpanelet

  • 23. des 20:51

    Anbefaler dere epler eller ikke i surk�len

  • 23. des 20:34

    Kan man varme opp stekt ribbe og samtidig beholde den sprø svoren

  • 23. des 20:21

    Hvordan får man den beste brunsausen til ribba

  • 23. des 20:14

    Er dere alle bestemødre

  • 23. des 20:13

    Oppskrift på risboller

  • 23. des 20:10

    Har en av dere bestemødre en skikkelig god oppskrift på risboller

  • 23. des 20:00

    Hvorfor er pinnekjøtt så salt og nasty

TINEs bestemorpanel er tilgjengelig hver helg fram til lille juleaften. Denne helgen er Bestemorpanelet tilgjengelig fredag 9. des. kl 17-21, lørdag 10. des. kl 13-17 og søndag 11. des. kl 12-16. Still dine spørsmål i chatten under.

Takk for din melding!
    • Profilbilde
      Bestemorpaneletfor ett år siden
      Del


      Dette var siste kvelden fra oss
      i Bestemorpanelet. Vi ønsker alle en riktig god jul og et godt nyttår!






    • Profilbilde
      Rickfor ett år siden
      Del

      Anbefaler dere epler eller ikke i surk�len?

      1. Profilbilde
        Bestemorpaneletfor ett år siden
        Del
        Hei Rick! Jeg bruker det ikke, men kun fordi jeg er allergisk. God jul fra Heidi 56 år fra Råde.
    • Profilbilde
      Livfor ett år siden
      Del

      Kan man varme opp stekt ribbe og samtidig beholde den sprø svoren?

      1. Profilbilde
        Bestemorpaneletfor ett år siden
        Del
        Hei Liv! Varm opp ribben i ovnen, deretter en kort stund under grillen på fullt. IKKE gå fra ribben mens den står under grillen. Hilsen Kristin 52 år fra Enebakk
    • Profilbilde
      Petter og Sunnivafor ett år siden
      Del

      Hvordan får man den beste brunsausen til ribba?

      1. Profilbilde
        Bestemorpaneletfor ett år siden
        Del
        Hei Petter og Sunniva! Brun hvetemel og smør brunt i en jerngryte eller panne. Tilsett kraften fra ribba og kok opp blir det for tykk spe med vann. Tilsett et par ts sennep og 6-7 skiver brunost salt og pepper . La sausen koke lenge, og spe med vann hvis den blir for tykk. Hvis du syntes den blir for lys i fargen bruk litt sukkerkulør. Bestemorhilsen Heidi 56 år fra Råde.
    • Profilbilde
      Haraldfor ett år siden
      Del

      Er dere alle bestemødre?

      1. Profilbilde
        Bestemorpaneletfor ett år siden
        Del
        Hei Harald! Vi er alle bestemødre :) God jul! Hilsen oss bestemødrene.
    • Profilbilde
      Bestemorpaneletfor ett år siden
      Del

      Oppskrift på risboller.


      1/2 pk delfia fett

      2 egg

      150 gram sukker

      125 gram kokesjokolade

      3-4 ss kaffe

      6dl puffet ris.

      Smelt delfiafettet og avkjøl til
      det er romtemperert, smelt sjokoladen i kaffen og pisk eggedosis.
      Bland
      sjokoladen i eggedosisen pisk godt.
      Tilsett delfiafettet i en tynn stråle mens
      du visper og til slutt puffa risen.
      Sett passe topper og avkjøl. Bestemorhilsen
      Heidi 56 år fra Råde
      .






    • Profilbilde
      Martinfor ett år siden
      Del

      Har en av dere bestemødre en skikkelig god oppskrift på risboller?

      1. Profilbilde
        Bestemorpaneletfor ett år siden
        Del
        Hei Martin! Vi poster en god oppskrift på risboller straks! Hilsen Bestemorpanelet
    • Profilbilde
      Hermanfor ett år siden
      Del

      Hvorfor er pinnekjøtt så salt og nasty?

      1. Profilbilde
        Bestemorpaneletfor ett år siden
        Del
        Hei Herman! Å salte ned kjøtt er en gammeldags måte å bevare maten på. Saltet konserverer og trekker vann ut av kjøttet slik at bakterier ikke så lett ødelegger maten. Når man skal bruke kjøttet vannes det ut over ca 1 døgn. Vannet skal være så rent som mulig, derfor skifter man det ut flere ganger iløpet av utvanningstiden. Dette for å få vekk salt og samtidig tilbakeføre væsken i kjøttet. Hilsen kris