Tines 100 bestemødre

Tines 100 bestemødre

Norges beste juleoppskrifter
Hva vil du se?
Norges beste juleoppskrifter
  • Norges beste juleoppskrifter
  • Hvor plasserer man termometeret i kalkunen?
  • Slik pakker bestemor inn karameller
  • Bestemors perfekte form på lussekatter
  • Bestemors beste krumkaketips
  • Karins smultringtips
  • Hvordan skjære opp ribba?
  • Bestemors beste multekremtips
  • Mitt riskremtips
  • Hvordan få perfekt stekt karamellpudding?

TINEs bestemorpanel er tilgjengelig hver helg fram til lille juleaften. Denne helgen er Bestemorpanelet tilgjengelig fredag 9. des. kl 17-21, lørdag 10. des. kl 13-17 og søndag 11. des. kl 12-16. Still dine spørsmål i chatten under.

Takk for din melding!
    • Profilbilde
      Bestemorpaneletfor 2 år siden
      Del


      Dette var siste kvelden fra oss
      i Bestemorpanelet. Vi ønsker alle en riktig god jul og et godt nyttår!






    • Profilbilde
      Rickfor 2 år siden
      Del

      Anbefaler dere epler eller ikke i surk�len?

      1. Profilbilde
        Bestemorpaneletfor 2 år siden
        Del
        Hei Rick! Jeg bruker det ikke, men kun fordi jeg er allergisk. God jul fra Heidi 56 år fra Råde.
    • Profilbilde
      Livfor 2 år siden
      Del

      Kan man varme opp stekt ribbe og samtidig beholde den sprø svoren?

      1. Profilbilde
        Bestemorpaneletfor 2 år siden
        Del
        Hei Liv! Varm opp ribben i ovnen, deretter en kort stund under grillen på fullt. IKKE gå fra ribben mens den står under grillen. Hilsen Kristin 52 år fra Enebakk
    • Profilbilde
      Petter og Sunnivafor 2 år siden
      Del

      Hvordan får man den beste brunsausen til ribba?

      1. Profilbilde
        Bestemorpaneletfor 2 år siden
        Del
        Hei Petter og Sunniva! Brun hvetemel og smør brunt i en jerngryte eller panne. Tilsett kraften fra ribba og kok opp blir det for tykk spe med vann. Tilsett et par ts sennep og 6-7 skiver brunost salt og pepper . La sausen koke lenge, og spe med vann hvis den blir for tykk. Hvis du syntes den blir for lys i fargen bruk litt sukkerkulør. Bestemorhilsen Heidi 56 år fra Råde.
    • Profilbilde
      Haraldfor 2 år siden
      Del

      Er dere alle bestemødre?

      1. Profilbilde
        Bestemorpaneletfor 2 år siden
        Del
        Hei Harald! Vi er alle bestemødre :) God jul! Hilsen oss bestemødrene.
    • Profilbilde
      Bestemorpaneletfor 2 år siden
      Del

      Oppskrift på risboller.


      1/2 pk delfia fett

      2 egg

      150 gram sukker

      125 gram kokesjokolade

      3-4 ss kaffe

      6dl puffet ris.

      Smelt delfiafettet og avkjøl til
      det er romtemperert, smelt sjokoladen i kaffen og pisk eggedosis.
      Bland
      sjokoladen i eggedosisen pisk godt.
      Tilsett delfiafettet i en tynn stråle mens
      du visper og til slutt puffa risen.
      Sett passe topper og avkjøl. Bestemorhilsen
      Heidi 56 år fra Råde
      .






    • Profilbilde
      Martinfor 2 år siden
      Del

      Har en av dere bestemødre en skikkelig god oppskrift på risboller?

      1. Profilbilde
        Bestemorpaneletfor 2 år siden
        Del
        Hei Martin! Vi poster en god oppskrift på risboller straks! Hilsen Bestemorpanelet
    • Profilbilde
      Hermanfor 2 år siden
      Del

      Hvorfor er pinnekjøtt så salt og nasty?

      1. Profilbilde
        Bestemorpaneletfor 2 år siden
        Del
        Hei Herman! Å salte ned kjøtt er en gammeldags måte å bevare maten på. Saltet konserverer og trekker vann ut av kjøttet slik at bakterier ikke så lett ødelegger maten. Når man skal bruke kjøttet vannes det ut over ca 1 døgn. Vannet skal være så rent som mulig, derfor skifter man det ut flere ganger iløpet av utvanningstiden. Dette for å få vekk salt og samtidig tilbakeføre væsken i kjøttet. Hilsen kris